HomeVoor jouSportaanbieder

Sportaanbieder

Een sportvereniging besturen wordt steeds complexer. Van clubs wordt verwacht dat ze steeds meer een maatschappelijke functie vervullen. Jouw vereniging wil de verbindende factor zijn in de wijk. Je krijgt daarbij te maken met uitdagingen die het vervullen van deze maatschappelijke rol in de weg kunnen staan.

 

Denk aan een teruglopend ledenaantal, een tekort aan vrijwilligers of het gebrek aan een beleidsplan met daarin een duidelijke visie. De verenigingsadviseurs van Team Sportservice Schagen | Hollands Kroon weten wat er speelt bij verenigingen, op clubhuizen en velden. Zij staan klaar om jouw vereniging te helpen bij het oplossen van bestuurlijke en organisatorische uitdagingen. Ook voor advies en vragen over opleidingsmogelijkheden voor vrijwilligers en trainers kun je bij ons terecht. Neem daarvoor contact op met Wilco Kenter.

Nieuwe vrijwilligers, leden en sponsoren

Bij opleidingen en trainingen kun je denken aan meer invalshoeken. Onder de noemer Meer in Kortere Tijd kun je aan de slag met het oplossen van een tekort aan vrijwilligers, leden en sponsoren. Onze adviseurs begeleiden je op afstand! Kijk op www.meerinkorteretijd.nl voor meer informatie.

  1. Meer leden in kortere tijd
  2. Meer sponsors in kortere tijd
  3. Meer vrijwilligers in kortere tijd
  4. Instructie Verantwoord Alcoholgebruik (IVA)
  5. WhoZnext – jongerenbehoud

Lokaal Sportakkoord

Het lokale Sportakkoord is een samenwerking tussen sport- en beweegaanbieders, onderwijs, welzijn, zorg, bedrijfsleven en gemeente. Doel is een samenleving die nog vitaler en gezonder is waarin meer mensen met meer plezier sporten en bewegen. Om dit te bereiken maken de partijen afspraken voor nieuwe initiatieven en versterken ze elkaar door samenwerking. Lees meer over de Sportakkoorden Schagen en Hollands Kroon

Sportforum Noordkop

Een van de actiepunten uit het de lokale Sportakkoorden was een forum voor sportaanbieders. Een plek waar je vragen kunt stellen, discussies kunt voeren en je successen kunt delen. Team Sportservice heeft dit punt uit de actielijst opgepakt en uitgewerkt. Het forum voor de hele Noordkop is nu online en je kunt je aanmelden. (NB: je wordt doorgelinkt naar de site van Den Helder)

Aangepast sporten binnen jouw vereniging

Heeft jouw vereniging ondersteuning nodig om het aangepast sporten binnen de vereniging op te zetten? Neem dan contact op met onze medewerker aangepast sporten Rina Blondeau; rblondeau@teamsportservice.nl. Lees meer over aangepast sporten.

Noord-Holland Actief voor al het aanbod in de buurt

Wil je jouw vereniging promoten of een unieke eenmalige activiteit aanbieden? Kijk dan eens op de website Noord-Holland Actief. Hier kun je al het sportaanbod van jouw vereniging of club gratis plaatsen. De website biedt tevens een I-deal betaalmogelijkheid voor je deelnemers.