HomeVoor jouJongeren

Jongeren

Bij de overgang naar de middelbare school verandert niet alleen je weekrooster, maar ook je vakken, sociale kring en interesses. Sport en beweging voor jongeren is van groot belang en een integraal onderdeel van je dagelijkse routine. Een sport of beweegactiviteit die aansluit bij jouw interesses bevordert niet alleen een gezonde leefstijl, maar ook sociale interactie met leeftijdsgenoten.

Gezonde leefstijl en gezelligheid

Wij begrijpen hoe cruciaal sport en beweging is voor jongeren in de gemeenten Schagen, Den Helder en Hollands Kroon. Het is belangrijk dat ze blijven genieten van de positieve effecten van beweging. Daarom bieden wij diverse sport- en beweegactiviteiten aan, zowel onder als na schooltijd, in samenwerking met diverse sport- en beweegaanbieders uit de regio.

Persoonlijk advies

Wij zijn er om je te helpen! Stuur ons gerust een e-mail via noordkop@teamsportservice.nl of bel ons via 088 – 20 373 50 voor persoonlijk advies. Onze experts staan klaar om je te begeleiden naar de juiste sport- en beweegmogelijkheden. Investeer in je gezondheid en welzijn – beweeg mee met onze activiteiten en ervaar de positieve kracht van sport!

Wil je weten welke activiteiten er zijn? Neem een kijkje op onze activiteitenpagina.