HomeSport- en Speluitleen

Sport- en Speluitleen

Team Sportservice Noordkop biedt een uitdagend en gevarieerd assortiment sport- en spelmaterialen op de locaties in Schagen en Den Helder. Deze materialen zijn beschikbaar voor zowel kortdurende als langere uitleenperiodes, variërend van één dag tot maximaal vier weken. Ideaal voor diverse sportieve activiteiten, zoals sportdagen, toernooien, buurtfeesten of andere feestelijke evenementen waarbij een sportieve touch gewenst is. 

Overweeg je regelmatig gebruik te maken van onze Sport- en Speluitleen? Dan is een kalenderlidmaatschap per locatie beschikbaar voor slechts €55,-. Hiermee krijg je het voordeel van toegang tot ons uitgebreide assortiment wanneer je maar wilt.

Wil je meer weten over onze Sport- en Speluitleen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor lidmaatschap? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 088 – 203 73 52. Voor directe toegang tot onze uitleenservice, bezoek onze specifieke pagina’s voor Sport- en Speluitleen in Schagen en Den Helder via de onderstaande links:

Bezoek onze Sport- en Speluitleen Schagen

Bezoek onze Sport- en Speluitleen Den Helder

De Sport- en Speluitleen is open op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 12.45 uur. In de zomer- en kerstvakantie is de Sport- en Speluitleen gesloten. 

Op zoek naar inspiratie voor de feestelijke of sportieve evenementen waar je sport- en spelmaterialen voor kan lenen? Neem een kijkje op onze activiteitenpagina.