HomeVoor jouAanbod jongste jeugd

Aanbod jongste jeugd

Bij ons staat de ontwikkeling van de jongste jeugd, in de leeftijd van 0-4 jaar, centraal. Wij geloven in de kracht van vroege ervaringen en de impact die deze hebben op de toekomstige generaties. Ons doel is ambitieus: samen streven we naar een gezonde en actieve generatie in 2040. Daarom richten we ons op het bevorderen van een gezonde levensstijl vanaf de vroege kinderjaren.

In onze dynamische programma’s voor jonge kinderen delen we waardevolle kennis en praktische tips over beweging en spel. Via interactieve beweegworkshops en informatieve voorlichtingssessies ondersteunen we ouders en verzorgers bij het stimuleren van de natuurlijke drang van hun kinderen om te rollen, kruipen, lopen, en te spelen. Want we weten dat spel en beweging niet alleen leuk zijn, maar ook essentieel voor een gezonde ontwikkeling op fysiek, emotioneel en cognitief vlak.

We willen dat alle kinderen de kans krijgen om op een speelse en laagdrempelige manier te bewegen en te ontdekken. Door samen te werken met lokale partners en gemeenschappen, creëren we een omgeving waarin kinderen vrij kunnen bewegen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bekijk hieronder het aanbod voor de jongste jeugd. Of neem een kijkje op onze activiteitenpagina.

Meer weten

Aanbod voor professionals

De allerkleinsten, in de leeftijd van 0-4 jaar, heeft onze volledige aandacht. Wat ze op jonge…

Meer weten

Aanbod voor ouders

Speciaal voor ouders met kinderen van 0-4 jaar hebben we een aanbod dat perfect aansluit bij…