HomeNieuwsZomerboost krijgt vervolg deze zomer

Zomerboost krijgt vervolg deze zomer

Zomerboost is terug

We gaan dit jaar voor de tweede keer van start met Zomerboost. Een zomer vol sportieve activiteiten op de sportvelden, banen, zwembaden en in de openbare ruimte. Met aanbod voor iedereen: jong en oud, lid of (nog) geen lid. Laat iedereen kennismaken met jouw sport en wie weet hou je er nog een aantal leden aan over.  

 

‘Als er weer een Zomerboost is deze zomer dan doen wij weer mee.’ Hoorden we vaak van sportclubs. Zomerboost is een succes geworden door de inzet van veel sportaanbieders. Hun activiteiten zorgden onder andere voor een goede sfeer en meer betrokkenheid. De ondersteuning in de vorm van webinars, communicatie en uitvoeringsbudget vanuit het Sportakkoord maakten de activiteiten net iets drukker, beter of leuker. We hebben de complimenten en de feedback ter harte genomen en het concept van Zomerboost op een aantal punten verbeterd. 

Dit jaar starten we Zomerboost met drie ondersteunende webinars. Maandag 2 mei is dat Dit is Zomerboost, een uitleg. De week erna gaat het over vrijwilligerswerving en op dinsdag 17 mei gaan we samen kijken welk aanbod het best bij jou past. De webinars duren steeds van 19.30 tot 20.30 uur. Om je aan te melden klik hier.   

Aanvragen budget

Het is mogelijk om budget aan te vragen voor Zomerboost-activiteiten bij het lokale Sportakkoord Schagen of Hollands Kroon.

Brede promotie

Team Sportservice zorgt voor brede promotie in Schagen en Hollands Kroon. Wij verwijzen hierbij naar het platform Noord-Holland Actief. Zorg er voor dat jouw activiteit(en) hier vermeld staan. Inclusief wervende tekst en handige informatie.

Meer informatie vind je op deze uitgebreide pagina. Of neem contact op met Bregje Sinnema: bsinnema@teamsportservice.nl.