HomeVoor jouGemeente

Gemeente

Team Sportservice Noordkop is de drijvende kracht achter de bevordering van breedtesport in Hollands Kroon, Schagen en Den Helder, met speciale aandacht voor zowel jong als oud. Ons streven is om elke inwoner de gelegenheid te bieden om deel te nemen aan diverse sport-, beweeg- en cultuurprojecten. Onze betrokkenheid gaat verder dan het organiseren van activiteiten en evenementen; we zijn actief aanwezig in de buurt en de wijk, en we zetten ons in om elke inwoner te ondersteunen bij het aannemen van een gezondere levensstijl.

Hollands Kroon, Schagen en Den Helder zijn JOGG-gemeenten

Trots maken deze drie gemeenten deel uit van een derde van de Nederlandse gemeenten die de JOGG-aanpak omarmen. Deze aanpak bevordert lokale samenwerking tussen private en publieke partijen voor een gezonde jeugd en duurzame toekomst. Lees hier meer over de JOGG-aanpak. Lees hier meer over de JOGG-aanpak.

Lokaal Sportakkoord

Naast deze aanpak hebben we lokale Sportakkoorden gesloten met sportaanbieders, sociale partners, de gemeente en het bedrijfsleven in Hollands Kroon, Schagen en Den Helder. Deze akkoorden vormen de basis voor een gezonde sportomgeving en bevorderen de gemeenschapsdeelname.

Regelingen en tegemoetkomingen voor breedtesport

Voor breedtesport bieden de gemeenten diverse regelingen en tegemoetkomingen aan. Wil je weten hoe je hiervan kunt profiteren? Ontdek de mogelijkheden op onze pagina over Financiële ondersteuning en neem actief deel aan de breedtesport in jouw regio.