HomeVoor jouAangepast sporten

Aangepast sporten

Beweging is heilzaam voor iedereen, maar niet altijd vanzelfsprekend, vooral als je een beperking hebt (lichamelijk, verstandelijk, visueel, auditief, een chronische aandoening of binnen het autismespectrum). Het kan lastig zijn om een geschikte en plezierige sportactiviteit te vinden. Desondanks zijn er tal van mogelijkheden speciaal voor jou. Onze regiomedewerker Aangepast Sporten, Rina Blondeau, staat klaar om je te informeren.

Wil je ontdekken wat Team Sportservice voor jou kan betekenen? Kijk dan op ons YouTube-kanaal. Bovendien organiseren wij in samenwerking met sportaanbieders regelmatig clinics zodat je kunt ervaren of een sportactiviteit bij jou past.

Is jouw vereniging op zoek naar ondersteuning?

Team Sportservice Noordkop begeleidt en ondersteunt beweegaanbieders die aangepaste beweegactiviteiten aanbieden of hiermee willen beginnen. Om leden te werven, werken we samen met het (speciaal) onderwijs en de zorg. Daarnaast bieden we deskundigheidsbevordering en advisering bij subsidie- en sponsoraanvragen.

Voor al je vragen kun je contact opnemen met Rina Blondeau via rblondeau@teamsportservice.nl.

Uniek Sporten

De site van Uniek Sporten biedt de mogelijkheid om zelf te zoeken naar het sportaanbod in jouw regio. Bekijk deze animatie voor meer informatie.

Hulpmiddelenplatform

Sporters met een handicap hebben vaak moeite om de juiste hulp te krijgen voor kostbare hulpmiddelen. Uniek Sporten heeft in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport het hulpmiddelenplatform Uniek Sporten Hulpmiddelen opgezetOntdek het proces van het aanvragen van een hulpmiddel in deze korte animatiefilm.

Ontdek het laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom aangepast sporten? Lees hier de laatste nieuwsbrief.