HomeVoor jouKinderen

Kinderen

Kinderen zijn van nature actief, maar helaas neemt bewegingsarmoede en overgewicht bij kinderen toe. Bovendien vinden niet alle kinderen gemakkelijk de weg naar een sportvereniging. Daarom streeft Team Sportservice Noordkop ernaar om kinderen actief en gezond te laten opgroeien.

We streven ernaar kinderen op een toegankelijke manier de kans te geven om te sporten en bewegen, direct in of dichtbij hun leefomgeving. Dit is cruciaal voor hun gezondheid.

Meer zelfvertrouwen

Beweging draagt niet alleen bij aan fysieke gezondheid, maar versterkt ook het zelfvertrouwen en optimaliseert motorische vaardigheden. Bovendien is het geweldig om kinderen actief en gezond te laten opgroeien samen met vriendjes en vriendinnetjes. Met deze motivaties organiseren de buurtsportcoaches van Team Sportservice Noordkop diverse (buurt)activiteiten voor kinderen in Schagen, Den Helder en Hollands Kroon.

Samenwerking met partners

Wij ondersteunen tevens diverse projecten en initiatieven die gericht zijn op het bevorderen van beweging bij kinderen. Daarbij streven wij naar nauwe samenwerking met lokale partners zoals sportaanbieders, scholen, bso’s en welzijnsorganisaties.

Ontdek de mogelijkheden voor uw kinderen om actief en gezond op te groeien in de Noordkop. Bel ons voor persoonlijk advies via 088 – 20 373 50 of stuur een e-mail naar noordkop@teamsportservice.nl.

Wil je weten welke activiteiten er zijn voor je kinderen? Neem een kijkje op onze activiteitenpagina.