HomeVoor jouZorg en welzijn

Zorg en welzijn

Veel inwoners van Haarlemmermeer weten hun weg te vinden naar het sport – en beweegaanbod. Kinderen en jongeren ervaren toch soms nog veel drempels om te gaan sporten en bewegen. Denk bijvoorbeeld aan  een sociaalemotionele en/of motorische achterstand dat zorgt voor minder plezier tijdens gym, het buitenspelen op bij de sportvereniging.

Kinderen 4 t/m 12 jaar

Voor kinderen van zes tot twaalf jaar zijn er diverse beweeglessen om hen een opstapje te geven om met plezier en zelfvertrouwen te kunnen bewegen:

Jongeren 12 t/m 18 jaar

Neem bij vragen over het aanbod contact op met coördinator Danny Pieterse via e-mail of 023 – 250 55 00.

Volwassenen

Ook volwassenen ervaren drempels om te gaan sporten en bewegen. Denk bijvoorbeeld aan vluchtelingen, inwoners met psychische klachten of met een afstand tot de arbeidsmarkt. Juist voor hen is het zo belangrijk om in beweging te zijn, bijvoorbeeld met de les Erbij Horen. Niet alleen voor hun gezondheid, maar vooral ook voor het maken van sociale contacten, stressgevoelens te verminderen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Onze buurtsportcoaches organiseren laagdrempelige activiteiten waar iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.