Team Sportservice Haarlemmermeer

Op woensdag 18 juli 2018 zijn we telefonisch slecht of niet bereikbaar. Neem gerust contact op via haarlemmermeer@teamsportservice.nl. Excuses voor het ongemak.

Team Sportservice Haarlemmermeer is het lokale sportloket voor gemeente Haarlemmermeer en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren en waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Haarlemmermeer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Agenda

SchoolSportKalender 2018-2019

De schoolsportkalender voor schooljaar 2018-2019 wordt aan het einde van de zomervakantie verstuurt naar alle scholen… lees meer »

Voetbalvierdaagse Haarlemmermeer

Team Sportservice Haarlemmermeer trapt de zomervakantie af met een leerzame en onvergetelijke Voetbalvierdaagse. Van 23 tot… lees meer »

Wandelen voor gevorderden maandag in Overbos

Bewegen is de manier om zo lang mogelijk gezond te blijven. Uit onderzoek blijkt dat wandelen… lees meer »

Dinsdag zomerinstuif Toolenburgerplas

Deze zomervakantie geen zin om stil te zitten? Dat hoeft ook niet, dankzij de nieuwe, wekelijkse… lees meer »

Dinsdag Nordic Walking Beinsdorp

Elke dinsdag van 09.30 – 10.30 uur beoefent een groep enthousiastelingen samen Nordic Walking in Beinsdorp…. lees meer »

Nieuws

Nordic walking breidt uit naar Beinsdorp

Na een succesvol seizoen nordic walking in Zwaanshoek, breidt Team Sportservice Haarlemmermeer samen met Stichting Maatvast… lees meer »

Zomerwandeling Grand Tour du Haarlemmermeer

Wandelen is hartstikke leuk en gezond voor lichaam en geest! Daarom organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer op… lees meer »

Zomer vol beweging met Team Sportservice

In de zomervakantie van 23 juli tot 31 augustus 2018 organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer een gevarieerd… lees meer »

Bezoek college B en W bij de Boskern

Op dinsdag 29 mei 2018 bezocht het college van burgermeester en wethouders een belangrijke locatie van… lees meer »

Maak kennis met judo (drie lessen)

Team Sportservice Haarlemmermeer en judoschool ABC Kops uit Hoofddorp bieden kinderen van groep drie tot en… lees meer »

Bekijk alles