Team Sportservice Haarlemmermeer is het lokale sportloket voor gemeente Haarlemmermeer en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren en waaraan jij kunt meedoen of ga naar Noord-Holland Actief!

Team Sportservice en het coronavirus

Voor Team Sportservice heeft de gezondheid van alle inwoners de hoogste prioriteit en volgen wij de richtlijnen van de regering en het RIVM. Update 15 december 2020: op dit moment bieden wij alleen activiteiten aan voor kinderen tot en met 17 jaar. 

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Haarlemmermeer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Agenda

Bekijk alles

Bekijk ons sport- en beweegaanbod

Update 15 december 2020: Ook voor Team Sportservice heeft de gezondheid van Nederland de hoogste prioriteit…

Online Sportcafé

Met het online sportcafé ondersteunt Team Sportservice sportaanbieders en vergroot hun kennis op thema’s als positieve…

Nieuws

Bekijk alles

Nieuw klein materiaal voor bewegingsonderwijs

Team Sportservice voorzag basisscholen in Haarlemmermeer van klein materiaal voor het bewegingsonderwijs, zoals ballen, hockeysticks, pittenzakjes…

Gratis sport en spel na schooltijd voor kinderen Haarlemmermeer

Voor kinderen in groep 3 tot en met 8 organiseert Team Sportservice De Winter Warming-up. Tijdens…