Team Sportservice Haarlemmermeer

Team Sportservice Haarlemmermeer is het lokale sportloket voor gemeente Haarlemmermeer en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Haarlemmermeer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Agenda

SchoolSportKalender 2017-2018

Met de SchoolSportKalender ondersteunt Team Sportservice Haarlemmermeer in de verschillende regio’s in de gemeente een samenhangend… lees meer »

Vrijdag sportinstuif Overbos

Geen zin om stil te zitten? Dat hoeft ook niet, dankzij de wekelijkse sportinstuiven in Overbos!… lees meer »

Beweegspreekuur Bibliotheek Hoofddorp-Centrale

Elke maandagmiddag staat Team Sportservice Haarlemmermeer voor je klaar in Bibliotheek Hoofddorp-Centrale voor een persoonlijk beweegadvies. Loop… lees meer »

Maandag sportinstuif Getsewoud

Geen zin om stil te zitten? Dat hoeft ook niet, dankzij de wekelijkse sportinstuiven in Getsewoud!… lees meer »

Zaalvoetbal 15+ Getsewoud

Elke maandagavond voetballen jongeren van 15 jaar en ouder van 20.00 – 21.30 uur in gymzaal Sandestein. Verschillende… lees meer »

Nieuws

Fit en soepel met 10-weekse cursus Zeker Bewegen

Team Sportservice Haarlemmermeer nodigt inwoners van Badhoevedorp uit om deel te nemen aan de 10-weekse cursus… lees meer »

JeugdSportPas Tennis

Team Sportservice zet Tennisvereniging In Den Boogaerd op de kaart

Tennisvereniging In Den Boogaerd uit Hoofddorp slaat de handen ineen met Team Sportservice Haarlemmermeer. Samen zetten… lees meer »

Spelenderwijs hoger beweegniveau voor kinderen dankzij MRT

In januari organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer nieuwe lessen motorische remedial teaching (MRT) voor kinderen van vier… lees meer »

NOC*NSF ontwikkelt lespakket Olympische Spelen PeyongChang 2018

Op 9 februari starten de Olympische Winterspelen in PeyongChang, Zuid-Korea. Het NOC*NSF ontwikkelde een gevarieerd lespakket zodat… lees meer »

JeugdSportPas: ontdek jouw sport

In januari en februari 2018 organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer nieuwe kennismakingslessen met de JeugdSportPas. Dankzij deze… lees meer »

Bekijk alles