Team Sportservice Haarlemmermeer

Team Sportservice Haarlemmermeer is het lokale sportloket voor gemeente Haarlemmermeer en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders! Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren en waaraan jij kunt meedoen! Iedereen moet immers de positieve effecten van sporten en bewegen kunnen ervaren!

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Haarlemmermeer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Agenda

SchoolSportKalender 2017-2018

Met de SchoolSportKalender ondersteunt Team Sportservice Haarlemmermeer in de verschillende regio’s in de gemeente een samenhangend… lees meer »

Vakantie-activiteit Olympische Spelen Getsewoud

Op woensdagmiddag 28 februari organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer een gratis sportmiddag die in het teken staat… lees meer »

Voorjaarsvakantie: Maak Kennis met Tennis

Team Sportservice Haarlemmermeer organiseert tijdens de voorjaarsvakantie op vrijdag 2 maart Maak Kennis met Tennis in Hoofddorp. Kinderen… lees meer »

Informatiebijeenkomst Zeker Bewegen op 5 maart in Hoofddorp

Team Sportservice Haarlemmermeer nodigt inwoners van Hoofddorp uit om deel te nemen aan de 5-weekse cursus… lees meer »

Beweegspreekuur Bibliotheek Hoofddorp-Centrale

Elke maandagmiddag staat Team Sportservice Haarlemmermeer voor je klaar in Bibliotheek Hoofddorp-Centrale voor een persoonlijk beweegadvies. Loop… lees meer »

Nieuws

Doe mee aan het Groenste Idee van Haarlemmermeer

Heb jij op het gebied van sport en bewegen een goed en uitvoerbaar duurzaam idee waarmee… lees meer »

Team Sportservice helpt verenigingen met nieuwe privacywet

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe wet Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Sportverenigingen en… lees meer »

De Zevensprong omarmt beweegplein

Voor leerlingen van basisschool De Zevensprong in Rijsenhout staat bewegen en spelen weer op de kaart… lees meer »

Voorkom valletsel met cursus Zeker Bewegen

Team Sportservice Haarlemmermeer nodigt inwoners van Hoofddorp uit om deel te nemen aan de 5-weekse cursus… lees meer »

Maak Kennis met Tennis tijdens de voorjaarsvakantie

Team Sportservice Haarlemmermeer organiseert tijdens de voorjaarsvakantie op vrijdag 2 maart Maak Kennis met Tennis in… lees meer »

Bekijk alles