Team Sportservice Haarlemmermeer is het lokale sportloket voor gemeente Haarlemmermeer en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt inwoners op sportgebied. We organiseren wekelijks vele projecten en activiteiten voor alle inwoners, van jong tot oud, in samenwerking met partners zoals sportaanbieders!  Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren en waaraan jij kunt meedoen of ga naar Noord-Holland Actief!

Team Sportservice en het coronavirus

Er wordt weer gesport! Ook voor Team Sportservice heeft de gezondheid van Nederland de hoogste prioriteit en volgen wij de richtlijnen van de regering en het RIVM. Lees hier het protocol voor deelnemers of ouders/verzorgers van kinderen.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de ontwikkelingen op gebied van sport- en bewegen in de Haarlemmermeer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We versturen ‘m maximaal één keer per maand.

Agenda

Bekijk ons sport- en beweegaanbod

Team Sportservice Haarlemmermeer organiseert verschillende activiteiten voor verschillende doelgroepen. Alle wekelijkse sport- en beweegactiviteiten worden geplaatst… lees meer »

Herfstvakantie: Bobbelbaan en Wonderlijke Kabouterwereld 2 t/m 6 jaar

Beleef samen met jouw kind een leuke ochtend in de herfstvakantie. Op de Bobbelbaan kan je… lees meer »

Herfstvakantie: Wie is de Mol?

Je kent het vast wel: Wie is de Mol? In de herfstvakantie zijn alle kinderen uit… lees meer »

Bekijk alles

Nieuws

Herfstvakantie boordevol sport en spel voor 2 t/m 12 jaar

Team Sportservice biedt kinderen in Haarlemmermeer een sportief programma tijdens de herfstvakantie. Kinderen uit groep 3… lees meer »

Meldplicht sportaanbieders

Per 20 september zijn er voor de veiligheidsregio Kennemerland, waar Haarlemmermeer onder valt, nieuwe verscherpte maatregelen… lees meer »

Week van de Valpreventie: kom in beweging

Van 28 september tot en met 4 oktober 2020 is de Week van de Valpreventie. Door… lees meer »

Lancering sportplatform Noord-Holland Actief

Team Sportservice presenteert met trots het nieuwe en enige sportplatform van Haarlemmermeer: Noord-Holland Actief. Dit platform… lees meer »

Sport en spel tijdens de Sport- en CultuurFair op 13 september

Op zondag 13 september 2020 vindt de 10de editie van de Sport- & CultuurFair Haarlemmermeer plaats…. lees meer »

Bekijk alles