HomeFamily Fit

Family Fit

Family Fit is een programma waarbij jongeren werken aan een gezond gewicht en een gezondere leefstijl. Door wekelijks  sportaanbod met begeleiding en opdrachten, wordt er duurzaam gewerkt aan een sportieve leefstijl.

Doel

Het doel van Family Fit is om jongeren kennis te laten maken met verschillende sporten en gezonde voeding. Plezier en duurzaamheid staat hierbij voorop.

Lesinhoud

De wekelijkse lessen Family Fit bestaan uit verschillende onderdelen. Tijdens bijeenkomsten over voeding en gedrag begeleiden docenten de jongeren en hun ouders. Gedurende het gehele schooljaar fitnessen de deelnemers een keer per week en starten ze met de Eurofittest om de conditie, kracht, lenigheid en stabiliteit in kaart te brengen. Deze wordt maandelijks herhaald om de vorderingen bij te houden. Daarnaast zijn er sportoriëntatielessen waarbij de jongeren samen met andere Family Fit-deelnemers kennis maken met verschillende sporten. Ook volgen de deelnemers gedurende het jaar meerdere kookworkshops. De ouders hebben een belangrijke rol binnen het programma. Zij ondersteunen de kinderen en nemen actief deel aan de gezamenlijke sportlessen en ouderbijeenkomsten die worden georganiseerd. De gezamenlijke inzet van ouders/verzorgers en kind zorgt er voor dat jongeren na tien maanden (weer) vol zelfvertrouwen sporten en bewegen.

Aanmelden Family Fit

Inmiddels hebben veel jongeren, met succes en geweldige resultaten, meegedaan aan Family Fit.

DagPlaatsTijdenLocatie/adres
DinsdagHoofddorp17.00 - 18.00 uurPhysIQ, J.C. Beetslaan 163-D, 2131 AL, Hoofddorp
DonderdagHoofddorp17.00 - 18.00 uurPhysIQ, J.C. Beetslaan 163-D, 2131 AL, Hoofddorp

Heeft jouw kind interesse? Mail de coördinator van Team Sportservice Haarlemmermeer. De eigen bijdrage aan dit project is € 30,- per maand. De betaling geschiedt per machtiging.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.