HomeErbij Horen

Erbij Horen

Erbij Horen is een beweegprogramma voor mensen die door werkdruk, stress en/ of andere psychosociale oorzaken zijn vastgelopen. Daarnaast biedt Team Sportservice Haarlemmermeer ook Erbij Horen COPD aan. Dit is een beweegprogramma voor mensen die door longaandoeningen en/of andere chronische aandoeningen problemen ervaren.

Structurele sportdeelname

Van deze groep is de sportparticipatie laag en de drempel om te gaan sporten vanwege verschillende redenen hoog. De deelnemers sporten wekelijks onder professionele begeleiding van Team Sportservice Haarlemmermeer. Het doel is om een activiteit op maat aan te bieden en daarmee te zorgen voor structurele sportdeelname en een sociaal isolement te voorkomen.

Locatie

De lessen van Erbij Horen zijn elke woensdag van 9.30-10.30 uur in Gymzaal de Boskern, Liesbos 20 in Overbos, Hoofddorp. Na afloop drinken we met z’n allen een kopje koffie/thee in Wijkgebouw Boskern naast de sportzaal.

De lessen van Erbij Horen COPD zijn elke vrijdag van 09.30 – 10.30 uur in Gymzaal De Boskern, Liesbos 20 in Overbos, Hoofddorp. Na afloop drinken we met z’n allen een kopje koffie/thee in Wijkgebouw Boskern naast de sportzaal.

Meer informatie en aanmelden

Kosten zijn 2 euro per keer, inclusief het kopje koffie/thee achteraf. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden bij Dennis Govers via e-mail of 023 – 205 55 08.