HomeOver ons

Over ons

Team Sportservice Haarlemmermeer

Team Sportservice Haarlemmermeer is het lokale sportloket voor gemeente Haarlemmermeer en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt mensen op sportgebied. Onze drijfveer is om écht ieder mens, en daarmee de maatschappij, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen. Team Haarlemmermeer is ook actief in de regio Amstel- en Meerlanden, onder andere met het samenwerkingsverband Aangepast Sporten.
Team Sportservice Haarlemmermeer wil bij alle inwoners van Haarlemmermeer een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen door:

  • sport in de wijk te brengen;
  • sport en bewegen op en rond scholen te stimuleren;
  • sportverenigingen te versterken.

Door het versterken en het onderling verbinden van deze drie gebieden, kan iedereen van jong tot oud, naar eigen voorkeur aan sport- en beweegactiviteiten deelnemen. Hierbij wordt sport niet langer als doel op zich beoefend, maar wordt ook gebruikt als middel. Sport en bewegen brengen vele positieve effecten met zich mee. Op het vlak van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk.

Team Sportservice Haarlemmermeer werkt nauw samen met de gemeente Haarlemmermeer, onze formele opdrachtgever. Er vindt regelmatig overleg plaats over de voortgang van activiteiten.

Sportkracht12

Team Sportservice Haarlemmermeer is onderdeel van Sportkracht12, het samenwerkingsverband van alle provinciale sportorganisaties. Met een sterk lokaal netwerk en kennis van de lokale praktijk helpt Sportkracht12 om de landelijke voornemens en plannen met betrekking tot sport en bewegen lokaal, regionaal en provinciaal uit te rollen.

Sportkracht12 maakt het verschil op sportclubs, in wijken, op pleintjes, in zorgcentra, op scholen en verbinden verenigingen, gezondheidsinstellingen en andere maatschappelijke partners om elke Nederlander in beweging te krijgen én houden.

Ga voor meer informatie naar de website van Sportkracht12.

Ons team

Danielle Klijnsma

Daniëlle Klijnsma

Dennis Govers
Robert van de Graaf

Robert van de Graaf

Annelies Schilders

Annelies Schilders

Diane Baas
Oscar Soethout
René Romeijn
Portretfoto Barry Wehman
Profiel Matthieu Niesten
Portretfoto Marloes Beers
Marielle Splinter
Iris de Vries
Portretfoto Sandra van Gemert
Portret Danny Pieterse
Portret Daphne ter Velde
Portret Wout Werker
Portret Lisette van Dee
Portret David Zonneveld
Portret Daan Handgraaf
Portret Esther de Heij
Portret Joost Groenewegen
Portret Judith Kamps
Portret Lisanne de Roever
Portret Sanne Kouters
Portret Yaël Goudsmit
Profiel Niels de Lugt

Marten van der Mark