HomeOver ons

Over ons

Team Sportservice Haarlemmermeer

Team Sportservice Haarlemmermeer is het lokale sportloket voor gemeente Haarlemmermeer en omstreken en informeert, adviseert en begeleidt mensen op sportgebied. Onze drijfveer is om écht ieder mens, en daarmee de maatschappij, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten van sport en bewegen. Team Haarlemmermeer is ook actief in de regio Amstel- en Meerlanden, onder andere met het samenwerkingsverband Aangepast Sporten.
Team Sportservice Haarlemmermeer wil bij alle inwoners van Haarlemmermeer een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen door:

  • sport in de wijk te brengen;
  • sport en bewegen op en rond scholen te stimuleren;
  • sportverenigingen te versterken.

Door het versterken en het onderling verbinden van deze drie gebieden, kan iedereen van jong tot oud, naar eigen voorkeur aan sport- en beweegactiviteiten deelnemen. Hierbij wordt sport niet langer als doel op zich beoefend, maar wordt ook gebruikt als middel. Sport en bewegen brengen vele positieve effecten met zich mee. Op het vlak van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk.

Team Sportservice Haarlemmermeer werkt nauw samen met de gemeente Haarlemmermeer, onze formele opdrachtgever. Er vindt regelmatig overleg plaats over de voortgang van activiteiten.

Lees meer over onze werkzaamheden in ons jaarverslag:

Sportkracht12

Team Sportservice Haarlemmermeer is onderdeel van Sportkracht12, het samenwerkingsverband van alle provinciale sportorganisaties. Met een sterk lokaal netwerk en kennis van de lokale praktijk helpt Sportkracht12 om de landelijke voornemens en plannen met betrekking tot sport en bewegen lokaal, regionaal en provinciaal uit te rollen.

Sportkracht12 maakt het verschil op sportclubs, in wijken, op pleintjes, in zorgcentra, op scholen en verbinden verenigingen, gezondheidsinstellingen en andere maatschappelijke partners om elke Nederlander in beweging te krijgen én houden.

Ga voor meer informatie naar de website van Sportkracht12.

Ons team

Dennis Govers

Robert van de Graaf

Annelies Schilders

Oscar Soethout

Barry Wehman

Henny Meijer

Sandra van Gemert

Daphne Tervelde

Lisette van Dee

David Zonneveld

Esther de Heij

Joost Groenewegen

Judith Kamps

Lisanne de Roever

Aron Wijsman

Cindy Boter

Sarina Wijnhout

Jacintha Steinmetz

Wouter van der Vegt

Nikki Hakkesteegt

Ronald Offerman

Ralph Uittenbogaard

Steph Langeveld

Esmee van Leth

Esther Keesmaat

Ricardo de Jong

Kevin Karper

Roy Hink

Ruben Faber

Sian Keil

Marlotte van de Waal

Elwin Kool

0
YOUR CART
  • No products in the cart.