HomeVoor jouVrijwilligers

Vrijwilligers

Team Sportservice werkt veel samen met vrijwilligers. Met hun hulp zet we ons in om alle inwoners van 0 tot 100 te enthousiasmeren om in beweging te komen. Vrijwilligers kunnen structureel actief zijn, bijvoorbeeld door wekelijks wandelen of kickboksen te geven, of incidenteel, bijvoorbeeld tijdens evenementen of een bepaalde opdracht.

We zijn altijd opzoek naar mensen die passie hebben voor sport en die zich willen aansluiten bij onze ‘Team Sportservice-familie’. Door samen met alle andere vrijwilligers en Team Sportservice-collega’s een team te vormen, zorgen we dat evenementen veilig en succesvol verlopen. Vrijwilligers leveren een waardevolle bijdrage in Haarlemmermeer.

Voeg je je toe aan onze Team Sportservice-familie, dan bieden wij je waar nodig professionele begeleiding, ruimte voor ontwikkeling en de kans een netwerk te ontwikkelen op gebied van sport en bewegen in Haarlemmermeer. Ook doe je werkervaring op en kan je maatschappelijke betrokkenheid tonen. Indien nodig vragen we een VOG voor je aan. 

Vacatures

Vrijwillige wandelbegeleider Graan voor Visch

Je gaat als wandelbegeleider mee en maakt wandelingen met wisselende routes door Graan voor Visch. Een cooling down en spierversterkende oefeningen zijn onderdeel van het de activiteit. Interesse? Lees de vacature.

Vrijwillige wandelbegeleider Zwanenburg

Je gaat als wandelbegeleider mee en maakt wandelingen met wisselende routes door Zwanenburg. Een cooling down en spierversterkende oefeningen zijn onderdeel van het de activiteit. Interesse? Lees de vacature.

Vrijwillige activiteiten ondersteuner wandelgroep Rijsenhout

Je gaat als wandelbegeleider mee en maakt wandelingen met wisselende routes door Rijsenhout. Een cooling down en spierversterkende oefeningen zijn onderdeel van het de activiteit. Interesse? Lees de vacature.

Chauffeur voor sport- en spelmateriaal

Orders afleveren en ophalen op oproepbasis op een moment dat in het in jouw wekelijkse schema past. Interesse? Lees de vacature

Vrijwillige activiteitenondersteuner volwassenen/ouderen 

Voorbeelden van taken zijn: groepen begeleiden, lessen bedenken en tijdens evenementen (bv fittesten) sport- of beweegonderdelen uitleggen en klaarzetten.Interesse? Lees de vacature.

Vrijwillige activiteitenondersteuner kinderen/jongeren 

Voorbeelden van taken zijn: groepen begeleiden, lessen bedenken en  tijdens sportevenementen spelletjes uitleggen en spelletjes begeleiden. Interesse? Stuur een e-mail naar Daphne Tervelde.  

Vrijwillige ondersteuner Team Sportservice  

Voorbeelden van taken zijn: materialen klaarleggen of vervoeren naar klanten, fittesten, begeleiding inschrijvingen bij evenementen, verkeersregelaar, facilitaire ondersteuning (auto’s stofzuigen en door de wasstraat rijden). Interesse? Stuur een e-mail naar Daphne Tervelde.

Vragen

Neem contact op met Daphne Tervelde via dtervelde@teamsportservice.nl of 023 – 205 55 00 als je geïnteresseerd bent in een of meerdere activiteiten hieronder. Mocht je een keertje vrijblijvend willen meelopen? Dat kan natuurlijk, neem dan ook contact op met Daphne.