HomeClub Extra

Club Extra

Club Extra is een sportles voor kinderen die moeite hebben om mee te kunnen doen aan de activiteiten op een reguliere sportvereniging, de gymles of tijdens het buitenspelen. Dit kan komen door een sociaalemotionele en/of motorische achterstand of doordat zij gedragsmatig uit de toon vallen. Hierdoor kunnen zij problemen ervaren in de omgang met leeftijdsgenootjes en moeite hebben met het aanleren van motorische vaardigheden. Het sportaanbod van de reguliere sportvereniging is vaak niet afgestemd op kinderen met een motorische of sociaal-emotionele achterstand. Bij Club Extra bieden de docenten een les op maat.

Doel

Het doel van Club Extra is om kinderen met plezier en een prettig gevoel te laten bewegen
tijdens de gymles en het buitenspelen en ze na een of twee jaar door te laten stromen naar een reguliere bewegingsactiviteit, zoals de sportvereniging.

Lesinhoud

Doordat een keer in de week in kleine groepen van maximaal tien kinderen wordt gesport, is er ruimte voor individuele aandacht en maatwerk. In Club Extra is het belangrijk dat kinderen weer plezier beleven aan bewegen. Tijdens een aantal lessen geven gastdocenten sportclinics. Zo wordt de sport naar de gymzaal gebracht en maken de kinderen kennis met verschillende sporten. Hierdoor wordt de drempel naar de sportvereniging verlaagd.

Aanmelden Club Extra

Inmiddels hebben veel kinderen, met succes en geweldige resultaten, meegedaan aan Club Extra. De lessen vinden plaats op:

LeeftijdDagPlaatsTijdenLocatie/adresDocent
4 t/m 12 jaarMaandagHoofddorp15.30-16.15 uur
Gymzaal Floriande Midden 1Aron
6 t/m 12 jaarWoensdagNieuw Vennep15.00-15.45 uurGymzaal Breedenborgh, Sarabande 3, 2152 TB Nieuw-VennepAron

Heeft jouw kind interesse? Mail de coördinator van Team Sportservice Haarlemmermeer. De eigen bijdrage voor Club Extra is € 15,- euro per seizoen (sept t/m jun).

0
YOUR CART
  • No products in the cart.