HomeSport Extra

Sport Extra

Sport Extra is een sportles voor jongeren die moeite hebben om mee te doen aan sportactiviteiten tijdens en na schooltijd. In de wekelijkse les is er extra aandacht voor de deelnemers. Hierdoor kunnen jongeren van 12 tot en met 18 jaar met sociaal-emotionele achterstand of wie kampen met onzekerheid meedoen en het plezier beleven aan sport. Doordat één keer in de week in kleine groepen van maximaal vijftien kinderen wordt gesport, is er ruimte voor individuele aandacht en maatwerk.

Doel

Het doel van Sport Extra is om jongeren plezier te laten beleven aan bewegen en ze vertrouwen te laten krijgen in zichzelf.

Lesinhoud en rooster

De les bestaat uit allerlei verschillende sporten en wordt aangeboden door de sportdocenten van Team Sportservice Haarlemmermeer en trainers van verschillende verenigingen. Als het nodig is, gaan we samen opzoek naar een passende sport. Inmiddels hebben veel kinderen, met succes en geweldige resultaten, meegedaan aan Sport Extra. De lessen vinden plaats op:

LeeftijdDagPlaatsTijdenLocatie/adres
12 t/m 18 jaarWoensdagNieuw-Vennep17.00 - 18.00 uurGymzaal Breedenborgh, Sarabande 3; Nieuw-Vennep

Aanmelden Sport Extra Nieuw-Vennep

De eigen bijdrage voor de lessen in Nieuw-Vennep bedraagt € 15 voor één seizoen (half september tot en met eind juni). Inschrijven is verplicht.

Neem bij vragen over Sport Extra contact op met Judith kamps via e-mail

0
YOUR CART
  • No products in the cart.