HomeVoor jouSportprofessionals gezocht

Sportprofessionals gezocht

Team Sportservice werkt graag samen met sportprofessionals die sport- en beweegactiviteiten kunnen uitvoeren. Met behulp van jou kan Team Sportservice het aantal sportactiviteiten in Haarlemmermeer laten stijgen. Ben jij op zoek naar het verzorgen van sport- en beweegactiviteiten? Dan ben je bij Team Sportservice, het sportloket van gemeente Haarlemmermeer, aan het juiste adres.

Match van vraag en aanbod

Team Sportservice weet de behoeftes van inwoners en hoopt met de kennis en ervaring van jou te komen tot een match van vraag en aanbod. Indien het niet gelijk leidt tot een match, neemt Team Sportservice je op in de database. Zodat je in de toekomst benaderd kan worden voor het verzorgen van een activiteit.

Sportprofessionals gezocht

Wij zijn opzoek naar professionals die passie hebben voor de sport en daarbij kwalitatieve lessen kunnen verzorgen. Vervolgens verzorg jij volledig zelfstandig wekelijks een of meerdere activiteiten. Hierbij bepaal je zelf alle randvoorwaarden van jouw les, zoals de locatie, prijs en promotie.

Aanmeldformulier sportprofessionals

Heb je interesse om nieuwe activiteiten op te starten in samenwerking met Team Sportservice? Vul dan onderstaand formulier in. Binnen 5 werkdagen neemt Team Sportservice contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Aanmeldformulier sportprofessionals

  • Max. bestandsgrootte: 24 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 24 MB.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.