HomeVoor jou60-plussers

60-plussers

Door op oudere leeftijd in te bewegen, blijft je langer mentaal en fysiek fit. Het is goed voor longen en hart. De kans op chronische ziekten wordt verkleind. Daarnaast krijg je van bewegen meer energie. Je voelt je lekker en ontspannen na inspanning. Bewegen brengt ook mensen met elkaar in contact. Door te bewegen in groepsverband vergroot je jouw sociale contacten en ontstaan nieuwe vriendschappen. Onze buurtsportcoach organiseert verschillende activiteiten waar je aan kunt meedoen.

Wil jij een overzicht van wat we aan activiteiten organiseren? Klik dan hier

De Losse Heupen Club

Je staat moeilijker op uit een stoel, bent sneller uit balans en loopt minder ver. Kortom: Je hebt steeds meer moeite met bewegen. Ga dan “hup in de benen!” met de Losse Heupen Club. Lekker blijven gaan en staan is waardevol. mobiliteit geeft veel vrijheid en plezier. Een periode van ziekte of minder bewegen kan ook zorgen dat jouw fitheid achteruit gaat, waardoor je minder mobiel bent en moeilijk weer in beweging komt. Dat wil je niet. En dat hoeft ook niet. Herken je dat? Kom dan bij de Losse Heupen Club! 

Klik hier voor meer informatie

Beweeginzicht

Kom jij langs voor jouw beweeg APK? Beweeginzicht is een test gericht op algemene dagelijkse verrichtingen, zoals tillen met boodschappen, traplopen, voorwerpen pakken, zitten en staan. Allemaal bewegingen die erg belangrijk zijn in het dagelijks leven. Wij organiseren beweeginzicht diverse keren per jaar.

Tijdens beweeginzicht gaan we een uur lang samen met jou kijken naar je fit-en gezondheid. Het doel is om je op weg te helpen met
sporten en bewegen op je eigen niveau. Team Sportservice biedt na de uitvoering van de oefeningen een individueel inzicht in je vaardigheden en er worden heldere adviezen gegeven om dit te verbeteren of behouden.

Wil je meer weten of een bericht krijgen wanneer we beweeginzicht starten? Mail dan naar Esmee: evanleth@teamsportservice.nl

0
YOUR CART
  • No products in the cart.