HomeVoor jouTopsport

Topsport

Topsport Haarlemmermeer

Topsport Haarlemmermeer is er voor topsport en talent in de regio. Het topsportloket ondersteunt verenigingen, topsporters en talenten met diverse voorzieningen en faciliteiten.

Sporters, of ouders van sporters, met een officiële (talent)status bij het NOC*NSF die wonen in de Haarlemmermeer, kunnen terecht bij het topsportloket als ze ook in de regio sporten en/of studeren. Heb je geen officiële status, maar ben je wel lid van de selectie van één van de groei- of kernsporten, of heb je een Sterstatus, dan kunnen we je ook helpen. Bijvoorbeeld met specifieke vraagstukken over voeding, mentale training, medische zaken, onderwijs, materialen, sponsoring, etc. Ook als je nog geen concrete vraag hebt kun je contact met ons opnemen. We maken dan een afspraak voor een intake gesprek, waarbij vanzelf duidelijk wordt waar jouw verbeterpunten liggen. Hierin kun je ook aangeven in welke workshops je interesse hebt.

Voor groei- en kernsporten kan het topsportloket ondersteuning bieden bij het aanvragen van subsidies bij de gemeente, het schrijven van (topsport)beleidsplannen, het opleiden en informeren van bestuur en kader en de ontwikkeling van Regionale Trainingscentra in de Haarlemmermeer.

Verenigingen die niet zijn aangewezen als groei- of kernsport, maar wel een topsportambitie hebben, kunnen bij de criteria zien of ze hiervoor in aanmerking komen. Indien de criteria mogelijkheden bieden voor het aanvragen van een status, kan het loket je hierin verder begeleiden.

Neem eens een kijkje op de website van Topsport Haarlemmermeer.

Heb je vragen neem dan contact op met onze topsportcoördinator Lisanne de Roever via de e-mail of telefonisch op 088-2037380.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.