HomeFit 4 Life Kids

Fit 4 Life Kids

Fit 4 Life Kids is een initiatief van Team Sportservice Haarlemmermeer waarbij wordt samengewerkt met kinderfysio’s, diëtisten en huisartsen. Fit 4 Life Kids helpt ouders en kinderen om succesvol, effectief en op een interactieve manier te werken aan een gezonde leefstijl en gezond gewicht.

Doel

Het belangrijkste doel van Fit 4 Life Kids is om met de kinderen te werken aan een gezonde en actieve leefstijl door onder andere de conditie en het uithoudingsvermogen te vergroten en aan de slag te gaan met het voedingspatroon en psychisch welzijn. Het laten ervaren van plezier in bewegen is hier ook onderdeel van.

Lesinhoud

Fit 4 Life Kids bestaat uit een gevarieerd sportaanbod dat twee keer per week gedurende tien maanden plaatsvindt. In de lessen staat het opbouwen van conditie en plezier beleven centraal. De kinderen krijgen actieve opdrachten mee naar huis om een gezonde leefstijl te stimuleren en maken kennis met verschillende sporten door middel van gastdocenten. Ook volgen zij gedurende het jaar meerdere kookworkshops. De ouders hebben een belangrijke rol binnen het programma. Zij ondersteunen de kinderen bij de huiswerkspelletjes en nemen actief deel aan de gezamenlijke sportlessen en ouderbijeenkomsten die worden georganiseerd. De gezamenlijke inzet van ouders/verzorgers en kind zorgt er voor dat kinderen na tien maanden (weer) vol zelfvertrouwen sporten en bewegen.

Lessen Hoofddorp en Nieuw-Vennep

Tijdens de lessen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep sport de groep deelnemers twee keer per week in een sporthal. Hier voeren de kinderen intensieve beweegspelletjes uit waarbij zij het plezier in sporten en bewegen ervaren. Beide lessen worden gegeven door een sportdocent van Team Sportservice Haarlemmermeer.

DagPlaatsTijdenLocatie/adres
MaandagHoofddorp15.30 - 16.30 uurFanny Blankers Koen Sporthal: Arnolduspark 3, 2132 CR Hoofddorp
WoensdagNieuw-Vennep16.00 - 17.00 uurGymzaal Breedenborgh; Sarabande 3; Nieuw-Vennep

Lessen Zwanenburg

De twee wekelijkse lessen in Zwanenburg vinden op dinsdag plaats in gymzaal Kinheim en op donderdag in de SLS-hal in het dorpshuis in Zwanenburg. Net zoals in Hoofddorp en Nieuw-Vennep zijn de lessen gericht op het aanleren van een gezonde leefstijl en plezier in bewegen.

DagPlaatsTijdenLocatie/adres
DinsdagZwanenburg15.30 - 16.30 uurGymzaal Kinheim, Kinheim 4, 1161 AP, Zwanenburg
DonderdagZwanenburg15.30 - 16.30 uurSLS-hal, Dennenlaan 133a, 1161 CN Zwanenburg

Aanmelden Fit 4 Life Kids

Heeft jouw kind interesse? Mail de coördinator van Team Sportservice Haarlemmermeer. De eigen bijdrage aan dit project is € 30 per maand. De betaling geschiedt per machtiging.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.