HomeFit 4 Life Kids

Fit 4 Life Kids

Een gezonde leefstijl voor kinderen

Fit 4 Life Kids is een beweegles waarbij wordt samengewerkt met een kinderfysiotherapeut diëtist en kindercoach. Fit 4 Life Kids helpt ouders en kinderen om succesvol, effectief en op een interactieve manier te werken aan een gezonde leefstijl en gezond gewicht.

Doel

Het belangrijkste doel van Fit 4 Life Kids is om met de kinderen te werken aan een gezonde en actieve leefstijl door onder andere de conditie en het uithoudingsvermogen te vergroten en aan de slag te gaan met het voedingspatroon en psychisch welzijn. We willen dat kinderen het plezier van bewegen ervaren en goed in hun vel zitten.

Lesinhoud

Fit 4 Life Kids bestaat uit een gevarieerd sportaanbod dat twee keer per week plaatsvindt. In de lessen staat het opbouwen van conditie en plezier beleven centraal. De kinderen krijgen actieve opdrachten mee naar huis om een gezonde leefstijl te stimuleren en maken kennis met verschillende sporten door middel van gastdocenten. Ook volgen zij gedurende het jaar meerdere kookworkshops en krijgen zij bezoek van een fysiotherapeut. De ouders hebben een belangrijke rol binnen het programma. Zij ondersteunen de kinderen bij de huiswerkspelletjes en nemen actief deel aan de gezamenlijke sportlessen en ouderbijeenkomsten die worden georganiseerd. De gezamenlijke inzet van ouders/verzorgers en kind zorgt er voor dat kinderen na tien maanden (weer) vol zelfvertrouwen sporten en bewegen. De eigen bijdrage aan dit programma is €25,- per maand.

Een kennismaking met een diëtist en fysiotherapeut zijn een vast onderdeel van het programma. Deze behandelingen worden bekostigd uit de eigen zorgverzekering en worden vrijwel altijd volledig vergoed.

Lessen Hoofddorp en Nieuw-Vennep

De lessen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep zijn gecombineerd waarbij de groep eenmaal per week sport in Hoofddorp en eenmaal per week in Nieuw-Vennep. Beide lessen worden gegeven door een professionele sportdocent van Team Sportservice Haarlemmermeer.

DagPlaatsTijdenLocatie/adresDocent
MaandagHoofddorp16.30 - 17.30 uurGymzaal Floriande Midden 1Aron
WoensdagNieuw-Vennep16.00 - 17.00 uurGymzaal Breedenborgh; Sarabande 3; Nieuw-VennepAron

Lessen Zwanenburg

De lessen in Zwanenburg vinden tweemaal per week plaats. Beide lessen worden gegeven door een professionele sportdocent van Team Sportservice Haarlemmermeer.

DagPlaatsTijdenLocatie/adresDocent
DinsdagZwanenburg16.00 - 17.00 uurSLS-hal, Dennenlaan 133a, 1161 CN ZwanenburgSteph
DonderdagZwanenburg16.00 - 17.00 uurSLS-hal, Dennenlaan 133a, 1161 CN ZwanenburgCindy

Aanmelden Fit 4 Life Kids

Wilt u uw kind aanmelden of heeft u vragen? Neem dan contact op met coördinator Celine van Loe via zorghaarlemmermeer@teamsportservice.nl of 088 2037380

0
YOUR CART
  • No products in the cart.