HomeNieuwsSteptember-Challenge in … september :-)

Steptember-Challenge in … september :-)

Na de rust en ontspanning van de vakantie wordt het tijd weer lekker in beweging te komen. Je wilt vast wel meer bewegen en je fitter en gezonder voelen, maar hebt misschien geen zin in vet fanatiek… Doe dan komende maand september mee met de uitdaging om elke dag een ommetje te maken. Dat kan overal en met iedereen. 

Team Sportservice, Sandra Temmerman (programmamanager Preventieakkoord Noordkop) en Noordkop Gezond voor Elkaar, Kirsha de Vries (lid van het kernteam Noordkop Gezond voor Elkaar zijn initiatiefnemer voor deze Challenge. Deze staat bekend als de Steptember-Challenge.

“De grootste winst is je gezondheid,” laat Remon Schoorl, buurtsportcoach van Team Sportservice, weten. “Als je iedere dag zo’n 20 minuten wandelt, voel je je fysiek vaak beter en ook mentaal doet dit je goed. En het leuke is dat je kan afspreken samen met anderen te wandelen. Zo stimuleer je elkaar iedere dag even de deur uit te gaan.” 

Zet de eerste stap 

Om samen in beweging te komen, hebben de partners de Steptember-Challenge bedacht. Wil je meedoen? Zet dan de eerste stappen als volgt: 

  1. Download de ‘Ommetje’-App (met Eric Scherder en de Hersenstichting). 
  2. Maak eerst een nieuw account aan. Hier lees je hoe je een account aanmaakt.
  3. Kijk bij ‘Challenge’. 
  4. Voer de volgende code in: EER3C. 
  5. Start 1 september met de Challenge (in de App heet deze Challenge ‘NHN challenge23’). 
  6. De Challenge eindigt 29 september. 

Feestelijke afsluiting 

Natuurlijk kan je de Ommetje-App ook gebruiken om zelf elke dag een ommetje te maken. Of om de dag. Mensen in en rond Den Helder die meedoen, worden uitgenodigd 29 september om 15.00 op Willemsoord 39, in het kantoor van Team Sportservice, gezellig samen te komen met alle andere wandelaars. Om zo gezamenlijk de Challenge feestelijk af te sluiten. 

Meer informatie 

Wil je meer weten? Neem dan contact op met buurtsportcoach Remon Schoorl via mail rschoorl@teamsportservice.nl. Of telefonisch: 088 – 203 73 50.