HomeNieuwsInschrijven voor Scholierenveldloop Den Helder

Inschrijven voor Scholierenveldloop Den Helder

Scholierenveldloop Warmenhuizen

Klaar voor de start? … Af! Met deze woorden start woensdag 31 mei, 14.30 uur, de 29e editie van de Scholierenveldloop Den Helder. Buurtsportcoaches van Team Sportservice Noordkop zorgen dat de organisatie soepel verloopt, samen met vrijwilligers van Sportvereniging S.V. Noordkop, Univé, Reus Sport en JOGG.

Voor wie?

Leerlingen van het basisonderwijs in gemeente Den Helder, meld je aan! Dat doe je via je school, via het formulier van Team Sportservice. Je schrijft je in per leeftijdscategorie en loopt 1000 meter op de Atletiekbaan van S.V. Noordkop. Je krijgt een eigen startnummer, die je draagt op de dag zelf.

Kleuters en Frame Running

Kleuters kunnen ook meedoen met de Scholierenveldloop. Zij starten het evenement met een afstand van 400 meter. Daarnaast hebben we dit jaar ook een nieuwe categorie: Frame Running. Hier kunnen kinderen van het basisonderwijs met een beperking ook deelnemen aan de veldloop.

Waar?

De Scholierenveldloop is op de atletiekbaan van S.V. Noordkop (Ruyghweg 198, Den Helder).

Inschrijven

Een inschrijfformulier kan je vragen aan je leraar op school. School geeft de formulieren daarna aan Team Sportservice Noordkop. Inschrijven kan dus alleen via je school.

Scholierenveldloop