HomeNieuwsZo werf je nieuwe leden: een praktisch webinar vol handige tips

Zo werf je nieuwe leden: een praktisch webinar vol handige tips

Zo werf je nieuwe leden

Leden. Ze zijn van levensbelang voor een sportvereniging. Maar tijdens corona hebben veel leden hun lidmaatschap aan de wilgen gehangen. Hoe haal je deze oud-leden weer terug? Welke stappen naar nieuwe leden kun je zetten? Team Sportservice geeft donderdag 17 maart antwoord. Tijdens een webinar vol praktische tips.

 

De afgelopen twee jaar hebben veel leden hun lidmaatschap opgezegd, vooral bij binnensporten. Nu de sport weer helemaal open is, wil je die oud-leden weer naar je toe trekken. En liefst nog wat nieuwe in beweging zetten. De vraag is alleen: hoe?

Bedenk eerst: waarom wil je nieuwe leden?

Je kunt leden werven omdat het nodig is zodat een volledig team aan de competitie kan meedoen. Maar genoeg leden zijn ook belangrijk voor de sfeer op de club. Of misschien wil je als vereniging wel met een nieuwe sportactiviteit beginnen. Bedenk allereerst waarom je leden wilt werven en wat je biedt als vereniging. Dat komt aan de orde in het webinar.

We geven je praktische tips

Iedereen die op zoek is naar nieuwe leden, kan zich aanmelden voor het webinar. Of je nu kinderen zoekt voor het team dat je coacht, coördinator bent van de jeugdafdeling, training geeft aan volwassenen of in het bestuur zit. Deze praktische tips zijn handig voor iedereen.

Meer info en aanmelden

Het online webinar is donderdag 17 maart en begint om 19.30 uur. Binnen een uur geven de buurtsportcoaches antwoord op alle vragen. Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Na aanmelding ontvang je een link om in te loggen. Bij vragen neem contact op met Joyce van Tunen via jvantunen@teamsportservice.nl of bel 06-11271205.