HomeNieuwsWebinar 11 april 2022: in 3 stappen naar een duurzame club

Webinar 11 april 2022: in 3 stappen naar een duurzame club

verduurzamen sportvereniging

Krijg in een paar stappen inzicht in verduurzamingsmogelijkheden, financiering en subsidies. Hoe? Dat laten we zien tijdens de webinar op maandag 11 april. Een samenwerking met Sport NL Groen. De webinar gaat in op de nieuwe tool die Sport NL Groen heeft ontwikkeld. 

 

Wat kan deze tool mij opleveren?

Voer je clubnaam in en krijg direct inzicht in de beschikbare subsidies (landelijk én lokaal), leningen, welke maatregelen geschikt zijn voor jullie accommodatie en wat dit financieel voor jouw club betekent.

Gratis ondersteuning door een energiecoach

Sport NL Groen is gratis beschikbaar voor alle sportaccommodaties in Nederland. Extra hulp nodig bij verduurzamen? Dat kan dankzij een gratis energiecoach. De energiecoach doorloopt samen met jou het hele proces.

Wat is Sport NL Groen?

Sport NL Groen is in samenwerking met NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten (VSG), Platform Ondernemende Sport (POS), Kenniscentrum Sport & Bewegen en CFP Green Buildings ontwikkeld om 28.000 sportaccommodaties te helpen verduurzamen.

Waarom wachten, zet nu de eerste stap!

Wil jij de webinar volgen? Meld je dan snel aan. We presenteren de tool, de mogelijkheden voor een gratis energiecoach en beantwoorden al je vragen.

De webinar is maandag 11 april van 19.30 tot 20.30 uur. Mocht je nu al vragen hebben, neem dan contact op met Nanda Timmerman: ntimmerman@teamsportservice.nl