HomeNieuws“We hebben lang gezocht en de oplossing was zo dichtbij”

“We hebben lang gezocht en de oplossing was zo dichtbij”

Met twee kinderen die het fietsen als vanzelf leerden, was de vader van Benthe verbaasd dat zij er meer moeite mee had. Om hier ondersteuning in te krijgen, nam hij contact op met de Fietsersbond. Deze stuurde hem door naar Team Sportservice, waarna bewegingsagoog Berend Opdam een afspraak maakte om Benthe een fietsles te geven.

Op een rustige manier legde Berend uit hoe het fietsen makkelijker kan worden. Door te letten op het evenwicht, door goed vooruit te kijken waar je naartoe wilt en vooral met een beetje humor en gerichte aandacht.

Benthe deed enorm haar best en kreeg meer zelfvertrouwen. De tips die Berend gaf, werden door haar vader opgepakt, zodat hij dit zelf ook kan inzetten tijdens het oefenen.

“We hebben lang gezocht en de oplossing was zo dichtbij”, vertelde Benthe’s vader. “Het is fijn dat jullie dit voor ons kunnen doen.” Steeds meer mensen weten Team Sportservice te vinden, we zijn altijd in de buurt om inwoners te ondersteunen op het gebied van bewegen en gezonder leven.