HomeNieuwsLeefbaarheidsonderzoek Hippolytushoef in volle gang

Leefbaarheidsonderzoek Hippolytushoef in volle gang

Hippolytushoef is een prachtig dorp. Op dit moment wordt de inwoners via een Leefbaarheidsonderzoek gevraagd om inbreng over het dorp. Hoe vinden zij dat Hippolytushoef zich moet ontwikkelen?

Arlette van Wessel, van café Arlette, en Edwin Wittink, van de Hollands Kroonse Uitdaging, zien het grote belang van het Leefbaarheidsonderzoek dat momenteel wordt gehouden. Zij maken beiden onderdeel uit van de werkgroep die het Leefbaarheidsonderzoek heeft uitgezet. Ze maken zich met name sterk voor de jongeren. En roepen de jongeren op echt gebruik te maken van hun stem en te laten weten hoe zij de toekomst in Hippolytushoef zien.

Speciale jongerenavond

Vrijdag 13 oktober is er in Café Arlette een speciale avond voor de jongeren waarin ze hun wensen kenbaar kunnen maken.

Jongeren worden specifiek uitgenodigd mee te denken!

Een brief voor deelname aan het Leefbaarheidsonderzoek is huis-aan-huis verspreid. De enquête kan ingevuld worden met de QR code in de brief of via de website van Wonen Plus Welzijn tot eind augustus. Op dit moment zijn er al 322 ingevulde enquêtes ingestuurd. De antwoorden in de enquête  moeten leiden tot een top vijf van aan te pakken zaken.

Algemene bewonersavond

Woensdag 11 oktober volgt de algemene bewonersavond, waarbij de uitkomsten aan de  inwoners worden gepresenteerd en besproken.

Meer informatie: mail of bel kwartiermaker Marika de Jager, m.dejager@wonenpluswelzijn.nl, 06-46066317.