HomeNieuwsLeefbaarheidsonderzoek Hippolytushoef gestart

Leefbaarheidsonderzoek Hippolytushoef gestart

De inwoners van Hippolytushoef hebben of krijgen eerdaags een brief op de deurmat. In deze brief wordt hen gevraagd mee te denken over hoe hun dorp Hippolytushoef aantrekkelijk kan blijven om in te wonen. In de brief staat een code om via de website www.wonenpluswelzijn.nl een vragenlijst in te vullen. Dit kan ook via de QR-code.

Als het niet digitaal lukt, is de vragenlijst ook op te halen bij dierenspeciaalzaak ’t Warme Nest en het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn in Parkzicht.

Doel Leefbaarheidsonderzoek: inventarisatie

Het doel van het Leefbaarheidsonderzoek is inventariseren wat nodig is in Hippolytushoef. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat het dorp toekomstbestendig blijft voor zowel jong als oud. De vragenlijst gaat onder andere over onderwerpen als veiligheid, welzijn, wonen en voorzieningen.

Bewonersavonden: 11 en 13 oktober 

Uitkomsten worden gedeeld tijdens de bewonersavond van woensdagavond 11 oktober. Er is ook een speciale bijeenkomst voor jongeren om over de uitkomsten door te praten in café Arlette, vrijdagavond 13 oktober.

Samenwerkende partijen

De partijen die dit Leefbaarheidsonderzoek hebben uitgezet zijn: betrokken inwoners uit Hippolytushoef, gemeente, Incluzio, LSBO-HK, Team Sportservice, Hollands Kroonse Uitdaging en Wonen Plus Welzijn.

Voor vragen over het Leefbaarheidsonderzoek is kwartiermaker Marika de Jager te benaderen via mailadres m.dejager@wonenpluswelzijn.nl of telefonisch 0224-273140.