HomeNieuwsJOGG-regisseur Gemeente Schagen bij Team Sportservice Noordkop

JOGG-regisseur Gemeente Schagen bij Team Sportservice Noordkop

JOGG logo Schagen

Scoren in het hetzelfde doel  

Wil jij deel uitmaken van een winnend team dat iedereen maximaal wil laten profiteren van de positieve effecten die sporten en bewegen met zich meebrengen? Ben je goed in partijen verbinden, mensen stimuleren en enthousiasmeren? Heb jij ook een passie voor een gezonde leefstijl en ben je op zoek naar een leuke baan in sport & gezondheid? Lees dan snel verder!  

Over JOGG en jouw functie

JOGG is een landelijk initiatief om de omgeving waarin kinderen en jongeren opgroeien structureel gezonder te maken. Hierbij staat een lokale, integrale aanpak centraal.

Als JOGG-regisseur werk je samen met allerlei mensen en organisaties die om een kind of jongere heen (kunnen) staan. Hierbij kun je denken aan scholen, kinderopvang, peuterscholen, naschoolse opvang, sportverenigingen, jongerenwerk, huisartsen, jeugdverpleegkundigen, fysiotherapeuten en diëtisten. Je verbindt deze partijen, continueert bestaande samenwerkingen en zorgt uiteraard ook voor nieuwe verbindingen en samenwerkingen.

Ben jij ons transferdoelwit?  

Heb jij aantoonbaar affiniteit met een gezonde leefstijl, sport en bewegen? Ben je goed in verbinden en inspireren? Kun je op verschillende niveaus schakelen: van uitvoerders in de wijk tot bestuurders op gemeentelijk niveau? Heb je het lef om te vernieuwen en buiten de gebaande paden te treden? Ben je beleidsmatig onderlegd en kun je goed organiseren? Onze transferperiode is geopend! Bonuspunten voor jou als je een eigen auto hebt, je flexibel bent in je uren en een bestaand netwerk hebt in de omgeving van Schagen.

Jouw positie binnen het team  

In de positie van JOGG-regisseur bepaal je samen met de gemeente en je collega’s van Team Sportservice Noordkop de activiteiten en interventies. Je beheert het uitvoeringsbudget voor de JOGG-activiteiten en rapporteert over je activiteiten. Je zorgt tevens voor de communicatie over JOGG en (positieve) gezondheid in het algemeen. Dat hoef je uiteraard niet alleen te doen, want jouw communicatiecollega ondersteunt je bij het opstellen van teksten en de opmaak van posters, flyers en nieuwsbrieven. Daarnaast ben je onderdeel van ons kernteam Gezondheid & Omgeving.

Om de contacten met de gemeente snel te laten verlopen, werk je deels vanuit het gemeentehuis van Schagen, deels vanuit het kantoor van Team Sportservice in Schagen of Den Helder, voor zover je natuurlijk niet buiten de deur bent om jouw verbindende taken te vervullen. Daarnaast onderhoud je persoonlijke contacten en wissel je kennis en ervaringen uit met andere JOGG-gemeenten.

Over Team Sportservice 

Het team van Team Sportservice Noordkop bestaat uit zo’n 40 gedreven sportievelingen. Dit team maakt onderdeel uit van de organisatie Team Sportservice die actief is in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In totaal werken we met ongeveer 300 collega’s aan hetzelfde doel. Er is in ieder team een duidelijke structuur met doorgroeimogelijkheden. 

Jouw inzet wordt beloond  

Bij een fulltime dienstverband bieden we je een salaris tussen de € 3.028 en € 4.368,- (schaal 9 van CAO sport, ingeschaald op basis van opleiding en ervaring). Ook krijg je 24 vakantiedagen, pensioenopbouw, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering, een sportief en gezellig team en op zijn tijd een goede derde helft. De Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen om jezelf te ontwikkelen tot sterspeler binnen ons team.   

Transferperiode  

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Upload dan jouw cv en motivatie (tekst, video geluid of anders) via onze website. Solliciteren op deze functie kan tot en met 21 mei 2023. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdagmiddag 24 mei. Indien nodig volgt woensdag 31 mei een tweede gespreksronde, direct gevolgd door een arbeidsvoorwaardengesprekWij hopen jou zo spoedig mogelijk te kunnen presenteren!  

Een VOG en referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

Heb je vragen over de vacature, neem contact op met Nanda Timmerman: 06-31022194.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.