HomeNieuwsIn het spotlicht: Jeroen Muntjewerf

In het spotlicht: Jeroen Muntjewerf

Jeroen Muntjewerf uit Schagen werkt sinds eind 2022 op woensdag bij Team Sportservice (Noordkop) in Schagen. Wat hij precies bij ons doet? Daar schreef hij zelf een stuk over. 

Werken bij Team Sportservice

Team Sportservice is al langere tijd bij mij bekend; rond 2000 heb ik daar stage gelopen tijdens mijn studie bij Heliomare. Onlangs kwam ik op het idee om na te gaan of er voor mij mogelijkheden waren om hier te gaan werken. Mijn wens om bij Team Sportservice te werken heb ik met mijn jobcoach besproken, vervolgens nam hij contact op met Team Sportservice om te bespreken wat de mogelijkheden waren. Inmiddels ben ik al ruim een halfjaar bij Team Sportservice aan het werk.  

G-niale sportdag en administratie

Ik werk vanuit de locatie in Schagen en houd daar de administratie bij. Daarnaast ben ik met collega’s aan het uitzoeken welke werkzaamheden ik nog meer kan doen. In februari heb ik geholpen bij de G-niale sportdag in ’t Zand. Dit vond ik leuk om te doen. 

Inclusie is belangrijk

Bij Team Sportservice heb ik het naar mijn zin. De sfeer met mijn collega’s is goed, dit is belangrijk voor mij. Inclusie is een belangrijk speerpunt binnen Team Sportservice, dit geldt ook voor mijzelf. Iedereen moet op een gelijkwaardige manier mee kunnen doen in de samenleving. Ook bij de gemeente maak ik mij hier hard voor, daar ben ik ambassadeur inclusie. Er worden een aantal keer per jaar bijeenkomsten georganiseerd waar ik bij aanwezig ben. 

Jolanda Ides (werkbegeleider Jeroen) laat weten: ‘Binnen de visie van Team Sportservice (Noordkop) is inclusie een belangrijk thema. We zijn blij dat we hier zelf ook een steentje aan bij kunnen dragen. We zijn blij met Jeroen en willen hem graag meer werkzaamheden aanbieden.  Mogelijk kan hij in de toekomst ook werken bij de sport- en speluitleen.’

Ondersteuning van het ECBW

Mijn jobcoach komt bij mij op het werk langs om te bespreken hoe het gaat en we zien elkaar ook regelmatig op kantoor. Ik vind prettig als mijn jobcoach goed naar mij luistert en begripvol is. 

Hoe mijn toekomst bij Team Sportservice er uit zal gaan zien weet ik nog niet. Voor nu ben ik tevreden met deze fijne werkplek en wil mij graag verder ontwikkelen.

Fotocredit: Krista Koning