HomeNieuwsGratis webinar over nieuwe tool voor verduurzamen van de club

Gratis webinar over nieuwe tool voor verduurzamen van de club

Gratis webinar over nieuwe tool voor verduurzamen van de club

Welke subsidies (landelijk én lokaal) en leningen zijn er voor jouw club? Welke maatregelen zijn geschikt voor jullie accommodatie en wat betekenen die financieel voor jouw vereniging? Op die vragen krijg je razendsnel antwoord met de online tool van Sport NL Groen. Weten wat je er precies aan hebt? Meld je dan nu aan voor de gratis webinar: maandag 11 april van 19.30 tot 20.30 uur.  Of bekijk eerst deze video waarin je binnen 1 minuut ziet hoe de tool werkt. 

Gratis ondersteuning door een energie-coach

Sport NL Groen is gratis beschikbaar gesteld voor alle sportaccommodaties in Nederland. Voer je clubnaam in en je ziet in een oogopslag wat je kunt doen op het gebied van verduurzamen. Extra hulp nodig? Dat kan dankzij een gratis energiecoach. De energiecoach doorloopt samen met jou het hele proces.

Aanmelden voor het webinar

Graag nodigen wij je uit voor het webinar waarin we de tool presenteren, de mogelijkheden voor een gratis energiecoach uitleggen en al je vragen beantwoorden. Meld je hier aan voor het gratis webinar

Wat is Sport NL Groen?

Sport NL Groen is in samenwerking met NOC*NSF, Vereniging Sport en Gemeenten (VSG), Platform Ondernemende Sport (POS), Kenniscentrum Sport & Bewegen en CFP Green Buildings ontwikkeld om 28.000 sportaccommodaties te helpen verduurzamen.