HomeNieuwsDe toekomst van je gym- of turnvereniging, hoe ziet die eruit?

De toekomst van je gym- of turnvereniging, hoe ziet die eruit?

Wat heeft een persoon die rondjes rent op een vliegdekschip midden in de oceaan nu te maken met de toekomst van je gymvereniging? In eerste instantie niet heel veel. Het was een van de absurde ideeën die voortkwamen uit de online werksessie Gymverenigingen van de toekomst. Deze was dinsdag 14 december 2021 voor alle gymverenigingen uit de Noordkop, West-Friesland en Kennemerland.

 

Onder de deskundige leiding van Start2Create werden de verenigingen uitgedaagd om buiten de gebaande denkpaden te treden en op een andere manier te kijken naar uitdagingen en kansen voor de vereniging. Een van de onverwachte hoeken was het idee van het  vliegdekschip. En zo kwamen er door ‘om te denken’ nog veel meer leuke, grappige én nuttige ideeën voort.

Niks ‘ja maar, dat werkt niet bij ons’

Deze waren de aanzet om tot nieuwe inzichten te komen. De verenigingen slaagden er behoorlijk goed in om vrij te denken zonder blokkades als, ‘ja, maar..’, ‘dat hebben we al geprobeerd’ of ‘dat werkt toch niet bij ons’.

Kunnen we je verder helpen?

Benieuwd naar de opbrengsten van de avond? Bekijk de pdf met alle uitkomsten. Geïnteresseerd geraakt? Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw vereniging.