HomeNieuwsCursus In Balans Valpreventie uitstekend bevallen

Cursus In Balans Valpreventie uitstekend bevallen

Wat een geweldige verrassing voor onze buurtsportcoach Marijke de Wijs. Tijdens de laatste cursusdag van de valpreventiecursus In Balans kreeg ze van de deelnemers  een stapel kaartjes. Op ieder kaartje stond een persoonlijk bericht van de deelnemers.

Dat de cursus succesvol was, blijkt uit de leuke teksten. Een kleine greep:

“JIJ hebt ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen weer mijn dagelijks loopje kan maken (mits mooi weer 🙂 ) Bedankt daarvoor.”

“Ik vond het geweldig en heb er veel aan gehad. Loop weer stabieler.”

“Bedankt voor de gezellige lessen In Balans. Ik ben nu sterker in armen en benen.”

“Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de cursus. Dat is vooral te danken aan de manier waarop jij en Thimothy de cursus hebben vormgegeven. Daar kwam inspanning, maar ook ontspanning bij, door de humor waarmee de lessen gegeven werden. Met daarbij de persoonlijke aandacht voor de uitvoering.

“Bedankt voor het fijne lesgeven van de cursus In Balans. Ik heb bij jullie veel geleerd en ben sterker geworden. En nu In Balans zien te blijven…”

Marijke bloosde ervan, zoveel complimenten. Het deed haar goed. Met een aantal deelnemers zet ze een wandelgroep op, zo blijft het contact en de beweging, laat ze weten.

Nieuwe cursus: Cognitieve Fitness

Een volgende cursus is alweer in de planning, dit is de cursus Cognitieve Fitness. Hiervoor hebben zich al 6 personen opgegeven.

Wil je daar meer over weten?

Klik dan hier, of mail rschoorl@teamsportservice.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 088 – 203 73 50.