HomeNieuws[UPDATE] Rachel is Buurtsportcoach van het Jaar 2021

[UPDATE] Rachel is Buurtsportcoach van het Jaar 2021

Rachel Buurtsportcoach van het Jaar

[UPDATE] HOERA! Het is haar gelukt. Rachel Plaggenburg mag zich een jaar lang Buurtsportcoach van het Jaar noemen. Wat zijn we trots op onze collega uit West-Friesland

 

Het is zover! Je kunt stemmen op onze buurtsportcoach Rachel Plaggenburg. Help jij haar naar de titel Buurtsportcoach van het Jaar 2021’? Samen met twee anderen is Rachel genomineerd en op 17 februari weten wie van de drie de winnaar is.

Meteen je stem uitbrengen

De titel Buurtsportcoach 2021 gaat naar de coach die zichzelf onderscheidt van de massa en inspirerend is voor collega’s. Naar iemand die impact maakt met zijn of haar werkzaamheden en het werk van de buurtsportcoach in de etalage zet. En dat doet Rachel als geen ander!

Waarom moet Rachel winnen?

Alles in het werk van Rachel draait om verbinding. Ze heeft een actieve rol bij zowel het Sport- als Preventieakkoord. Door haar rol in beide akkoorden kan ze deze makkelijker verbinden, legt ze sneller de lijntjes en voor de samenwerkingspartners is het makkelijk om één contactpersoon te hebben. Rachel: “Ik doe mijn werk nooit alleen, maar werk veel samen met onder andere de gemeente, GGD Zaanstreek-Waterland, Sociaal Cultureel Centrum, jongerenwerkers en Brijder. Want alleen ga je sneller maar samen kom je verder.”

Vol energie en een uitblinker in netwerken

Daarnaast maakt Rachel in haar werk optimaal gebruik van sociale mediakanalen en weet ze met haar creatieve vlogs en promotiefilmpjes veel zichtbaarheid te creëren voor onze beweegactiviteiten. Rachel is enthousiast, zit vol energie en blinkt uit in netwerken. Ze kiest soms voor een kortere weg via haar opgebouwde contacten dan via de officiële route. “Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Maar lukken zal het!” Dat is het motto van Rachel. Ze heeft zichzelf binnen een jaar onmisbaar gemaakt in gemeente Waterland & Landsmeer.

Help jij ook mee? Breng dan je stem uit op onze Rachel: Ja ik stem op Rachel