Team Sportservice Schagen

Team Sportservice Schagen is het sportloket voor de gemeente Schagen en Hollands Kroon en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Je kunt bij Team Sportservice Schagen o.a. terecht voor verenigingsadvies, bewegingsonderwijs en sporten in de wijk voor jong en oud. Wij willen bij alle inwoners van de Gemeente Schagen en Hollands Kroon door middel van beweegaanbod op maat een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio. Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen!

Agenda

SportPlusProject

Iedereen tussen de 2 en 100 jaar kan zich inschrijven voor ons nieuwe SportPlusProject. Dit is een laagdrempelig… lees meer »

Nieuws

Juniorsportproject; Sport ook mee!

Wat is er nu leuker dan sporten uitproberen zonder verdere verplichtingen? Lijkt het je leuk om… lees meer »

Inspiratiesessie Samen Sterk(er) in Wieringermeer

Uitnodiging voor alle sport- en beweegaanbieders in Wieringermeer Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer, A.V. Wieringermeer e.o.,… lees meer »

Kom bij ons werken

Sportservice Noord-Holland heeft diverse vacatures, zo ook voor de regio Schagen. Sportservice Schagen is met ingang… lees meer »

WIJ ZIJN VERHUISD!

Na 7 jaar gevestigd te zijn geweest op bedrijventerrein Witte Paal 345, is het kantoor van… lees meer »

Noord-Hollandse subsidie voor ontwikkeling van topsportaccommodaties

Om topsport en talentontwikkeling in Noord-Holland te stimuleren, stelt de provincie een nieuwe uitvoeringsregeling voor topsportaccommodaties… lees meer »

Bekijk alles