Team Sportservice Schagen

Team Sportservice Schagen is het sportloket voor de gemeente Schagen en Hollands Kroon en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Je kunt bij Team Sportservice Schagen o.a. terecht voor verenigingsadvies, bewegingsonderwijs en sporten in de wijk voor jong en oud. Ook hebben we een uitgebreide Sport- en Speluitleen. Wij willen bij alle inwoners van de Gemeente Schagen en Hollands Kroon door middel van beweegaanbod op maat een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio. Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen!

Agenda

Wandelen voor ouderen

Elke maandag t/m vrijdag kan je gratis meewandelen! Vertrek om 9.00 uur vanaf het fitveld aan… lees meer »

Fit & Fun na school

Fit & Fun na school organiseert elke woensdagmiddag (vakanties uitgesloten) naschoolse sportieve activiteiten waar alle basisschoolleerlingen… lees meer »

Sinterklaasinstuif Warmenhuizen

In Warmenhuizen is op maandag 25 november een Sinterklaasinstuif. Alle kinderen kunnen oefenen met hun Pietenvaardigheden!… lees meer »

Sinterklaasinstuif Wieringerwerf

In Wieringerwerf is op dinsdag 26 november een Sinterklaasinstuif. Alle kinderen kunnen oefenen met hun Pietenvaardigheden!… lees meer »

Schagen on Ice en Schoolschaatsen

De schaatsbaan op de Markt in Schagen is geopend vanaf woensdag 4 december t/m zondag 5 januari. Iedereen kan 5 weken lang genieten van de schaatsbaan. Basisscholen in Schagen kunnen zich nu ook weer opgeven voor het schoolschaatsen op deze tijdelijke schaatsbaan.

Bekijk alles

Nieuws

Inschrijving schoolschaatsen Schagen on Ice 2019

Basisscholen uit de gemeente Schagen kunnen zich weer inschrijven voor het schoolschaatsen op de ijsbaan op de Markt in Schagen.

Stakingsdag Instuif op 6 november

  De Stakingsdag Instuif gaat door! Woensdag 6 november wordt er gestaakt door leerkrachten uit het… lees meer »

Sinterklaasinstuif in Wieringerwerf en Warmenhuizen

Maar liefst twee keer organiseert Team Sportservice Schagen dit jaar een Sinterklaasinstuif. Op maandag 25 november… lees meer »

Twee succesvolle evenementen in de herfstvakantie

Team Sportservice Schagen heeft deze herfstvakantie heel veel kinderen blij gemaakt met twee prachtige evenementen waar… lees meer »

Kom naar de bijeenkomst “verduurzaam uw sportaccommodatie”!

Team Sportservice nodigt sportverenigingen met een eigen accommodatie en sportaccommodatie eigenaren uit voor de gratis bijeenkomst… lees meer »

Bekijk alles