Team Sportservice Schagen

Team Sportservice Schagen is het sportloket voor de gemeente Schagen en Hollands Kroon en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Je kunt bij Team Sportservice Schagen o.a. terecht voor verenigingsadvies, bewegingsonderwijs en sporten in de wijk voor jong en oud. Ook hebben we een uitgebreide Sport- en Speluitleen. Wij willen bij alle inwoners van de Gemeente Schagen en Hollands Kroon door middel van beweegaanbod op maat een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio. Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen!

Agenda

Wandelen voor ouderen

Elke maandag t/m vrijdag kan je gratis meewandelen! Vertrek om 9.00 uur vanaf het fitveld aan… lees meer »

Schagen on Ice en Schoolschaatsen

De schaatsbaan op de Markt in Schagen is geopend vanaf woensdag 4 december t/m zondag 5 januari. Iedereen kan 5 weken lang genieten van de schaatsbaan. Basisscholen in Schagen kunnen zich nu ook weer opgeven voor het schoolschaatsen op deze tijdelijke schaatsbaan.

Maatjesschaatsen

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 december is er weer maatjesschaatsen op de ijsbaan op de… lees meer »

Maatjesschaatsen

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 december is er weer maatjesschaatsen op de ijsbaan op de… lees meer »

Bekijk alles

Nieuws

Helderse Jordy grijpt naast titel Buurtsportcoach van het jaar

Jordy van Kesteren, buurtsportcoach bij Team Sportservice Den Helder, heeft 12 december de titel Buurtsportcoach van… lees meer »

Helderse Jordy strijdt voor titel Buurtsportcoach van het jaar

Jordy van Kesteren, buurtsportcoach bij Team Sportservice Den Helder, is in de race voor de titel Buurtsportcoach van het jaar. Jordy is genomineerd omdat hij met zijn aanstekelijke enthousiasme al veel kinderen en jongeren in beweging heeft gekregen. Er zijn nu nog twee andere buurtsportcoaches die genomineerd zijn. Er kan tot 12 december worden gestemd.

Vrijwilligers gezocht voor Vitality Clubs, samen bewegen in de buitenlucht

In de gemeenten Schagen en Hollands Kroon gaat Team Sportservice Schagen Vitality Clubs opzetten voor ouderen…. lees meer »

Meld je aan voor het Maatjesschaatsen

Ook deze winter zal er weer een ijsbaan komen op de Markt in Schagen. Op woensdag… lees meer »

Inschrijving schoolschaatsen Schagen on Ice 2019

Basisscholen uit de gemeente Schagen kunnen zich weer inschrijven voor het schoolschaatsen op de ijsbaan op de Markt in Schagen.

Bekijk alles