Vanwege een onderhoud aan ons telefoonsysteem zijn wij vanmorgen (18-7-18)beperkt telefonisch bereikbaar.

Team Sportservice Schagen is het sportloket voor de gemeente Schagen en Hollands Kroon en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Je kunt bij Team Sportservice Schagen o.a. terecht voor verenigingsadvies, bewegingsonderwijs en sporten in de wijk voor jong en oud. Ook hebben we een uitgebreide Sport- en Speluitleen. Wij willen bij alle inwoners van de Gemeente Schagen en Hollands Kroon door middel van beweegaanbod op maat een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio. Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen! Of klik op onderstaande button om naar de Sport- en Speluitleen te gaan.

 

Agenda

Interactieve avond aangepast sporten binnen het sociaal domein

Werk jij binnen het sociaal domein? Op 20 september organiseren we een interactieve bijeenkomst ‘Aangepast sporten… lees meer »

Sportdag groep 5 Wieringermeer

Dit jaar organiseert Team Sportservice Schagen in samenwerking met het ROC Sport & Bewegen Den Helder… lees meer »

Sportdag groep 7 Anna Paulowna

Team Sportservice Schagen organiseert in samenwerking met het ROC Sport & Bewegen Den Helder de gemeentelijke… lees meer »

Nieuws

Team Inter uit Schagen gehuldigd

Team Inter, onze kanjers uit Schagen die 2e zijn geworden in de landelijke finale Cruyff Courts… lees meer »

Nieuwsbrief Fitte Start Juli 2018

Lees hier de laatste nieuwsbrief over de aftrap van het project Fitte Start. Dit project is… lees meer »

Zomertips voor buiten spelen

Zomertips – buitenspelen juli 2018

Basisschool De Vogelweid wint beweegkist

  Basisschool De Vogelweid heeft een beweegkist gewonnen. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Team Sportservice… lees meer »

Weer veel Nijntje beweegdiploma’s uitgereikt

Afgelopen vrijdag, 6 juli, heeft een grote groep peuters hun Nijntje beweegdiploma in ontvangst mogen nemen… lees meer »

Bekijk alles