Team Sportservice Schagen

Team Sportservice Schagen is het sportloket voor de gemeente Schagen en Hollands Kroon en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Je kunt bij Team Sportservice Schagen o.a. terecht voor verenigingsadvies, bewegingsonderwijs en sporten in de wijk voor jong en oud. Ook hebben we een uitgebreide Sport- en Speluitleen. Wij willen bij alle inwoners van de Gemeente Schagen en Hollands Kroon door middel van beweegaanbod op maat een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio. Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen!

Lees hier het jaarverslag:

Agenda

Wandelen voor ouderen

Elke maandag t/m vrijdag kan je gratis meewandelen! Vertrek om 9.00 uur vanaf het fitveld aan… lees meer »

Apenkooi in de herfstvakantie

Jong en oud kunnen dinsdag 22 oktober van 10.00 uur tot 15.00 uur hun hart ophalen… lees meer »

Super Jumping in de herfstvakantie

Een sporthal vol springkussens! Dat is springtastisch leuk voor jong en oud! De Niedorphal in Winkel… lees meer »

Bekijk alles

Nieuws

Kom naar de bijeenkomst “verduurzaam uw sportaccommodatie”!

Team Sportservice nodigt sportverenigingen met een eigen accommodatie en sportaccommodatie eigenaren uit voor de gratis bijeenkomst… lees meer »

Probeer een nieuwe sport na de herfstvakantie

Geen verplichtingen en toch een nieuwe sport uitproberen? Dat kan nu weer met JouwSportProject! Voor maar… lees meer »

Springen in de vakantie met Super Jumping!

Op donderdag 24 oktober, in de herfstvakantie, kunnen alle kinderen zich helemaal uitleven tijdens Super Jumping. In de Niedorphal, Hartweg 35 in Winkel staat de zaal vol met verschillende springkussens waar eindeloos op gesprongen en geklommen kan worden!

Rollatorgym en Go Fit voor 65-plussers Wieringermeer

65-plussers in Wieringermeer kunnen volop gebruik maken van diverse beweegactiviteiten van Sportdorp Wieringermeer. Het project Sportdorp… lees meer »

Apenkooi in herfstvakantie

Alle apen en ander klimliefhebbers opgelet: In de herfstvakantie organiseert Team Sportservice Schagen in samenwerking met… lees meer »

Bekijk alles