Team Sportservice Schagen

Team Sportservice Schagen is het sportloket voor de gemeente Schagen en Hollands Kroon en geeft uitvoering aan het gemeentelijk sportbeleid. Je kunt bij Team Sportservice Schagen o.a. terecht voor verenigingsadvies, bewegingsonderwijs en sporten in de wijk voor jong en oud. Ook hebben we een uitgebreide Sport- en Speluitleen. Wij willen bij alle inwoners van de Gemeente Schagen en Hollands Kroon door middel van beweegaanbod op maat een gezonde leefstijl stimuleren en hen plezier en voldoening laten ervaren in sport en bewegen. Om dit te realiseren werken we samen met diverse maatschappelijke, sociale en sportieve partners uit de regio. Kijk eens bij ‘voor jou’ welke activiteiten we organiseren waaraan jij kunt meedoen!

Agenda

Momenteel zijn er geen agenda items of activiteiten.

Nieuws

Beweegontmoetingsdag en valpreventie voor 65-plussers

Zaterdag 2 februari is er voor alle 65-plussers in de Wieringermeer een Beweegontmoetingsdag. Deze Beweegontmoetingsdag is… lees meer »

Lees de laatste nieuwsbrief

Voor een overzicht van al het nieuws kijk je naar onze nieuwsbrief. We hebben er verschillende…. lees meer »

Fruitbomen op schoolpleinen

De gemeente Schagen vindt het belangrijk dat de jeugd opgroeit in een gezonde omgeving. Om hier… lees meer »

In the Spo(r)tlight; Cor Molenaar; had elke sportclub maar zo’n stille kracht!

Portret van voorzitter, penningmeester, organisator enz. van Polisport Tafeltennis Cor Molenaar Achter veel sportverenigingen schuilt een… lees meer »

Team Sportservice Schagen doneert gratis sportlessen aan Voedselbank

Team Sportservice Schagen geeft aan alle cliënten van Voedselbank Kop van Noord vier gratis sportlessen weg…. lees meer »

Bekijk alles