G-niale Sportdag Schagen

Op zaterdag 11 mei 2024 wordt de Spartahal in Schagen het middelpunt van een gave G-niale sportdag, speciaal opgezet voor iedereen met een beperking. Van 11:00 uur tot 14:00 uur kunnen deelnemers van alle leeftijden gratis kennismaken met diverse sporten, aangeboden door verschillende verenigingen, met als doel te ontdekken welke sport het beste bij hen past. 

Deze toffe dag biedt niet alleen een dag vol sportieve activiteiten, maar ook de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en het vinden van de perfecte sportieve match. Team Sportservice en deelnemende sportverenigingen zijn na afloop aanwezig om ondersteuning te bieden. Remon Schoorl zegt daar het volgende over: “Zo willen we ervoor zorgen dat deelnemers de mogelijkheid hebben om verder te sporten bij een geschikte vereniging.  

Mis de G-niale Sportdag niet en meld je aan bij Remon Schoorl via rschoorl@teamsportservice.nl of 06 – 31 02 21 97. De deelname is gratis. Maak je onderdeel uit van een organisatie en wil je meerdere deelnemers opgeven, vermeld dan de naam van de organisatie. Voor meer informatie, neem contact op met Remon.