Bevrijdingswandeling 5 mei 2024

Wandelen en lunchen in Lutjewinkel

Op 5 mei 2024 organiseert Team Sportservice Noordkop, in samenwerking met TAS’82, een te gekke bevrijdingswandeling. Een leuke en educatieve activiteit voor de hele familie die om 11:30 uur start vanaf de handbalkantine van de Spartahal en eindigt rond 13:30 uur bij het Slotplein (Stier van Schagen), waar een speciale fakkeloverdracht aan veteranen en de burgemeester plaatsvindt.  

Voorheen werd op 5 mei altijd een activiteit georganiseerd in de Muziektuin van Schagen, maar dit jaar wordt het anders aangepakt. Dit jaar wordt er een bevrijdingsloop georganiseerd aan de hand van een van de wandelroutes van Team Sportservice. Het belooft een feestelijke tocht te worden waarbij we de vrijheid vieren en de deelnemers van de Bevrijdingsvuur Estafette enthousiast ontvangen bij de Wilhelminalaan. Lianne Steeman van Team Sportservice Noordkop is enthousiast over de nieuwe activiteit: “We willen dit jaar graag kinderen en ouders in beweging brengen en daarbij een mooie wandelroute aanbieden, inclusief een educatief tintje in de vorm van een quiz langs de route over de Tweede Wereldoorlog.”   

Inschrijven
Inschrijven kan via Noord-Holland Actief en is helemaal gratis. Mocht je nog vragen hebben rondom dit evenement voor jong en oud, schroom dan niet om contact te zoeken met Lianne via: lsteeman@teamsportservice.nl