Speel en Stem mee over de (her)inrichting van de speeltuin aan Steenloperspad

Op donderdag 6 juni 2024 organiseert Team Sportservice Noordkop, in samenwerking met de gemeente Schagen, een unieke activiteit voor kinderen van 4 tot 12 jaar in de speeltuin aan het Steenloperspad in de Waldervaart, Schagen. Onder begeleiding van een buurtsportcoach gaan de kinderen sporten, spelen en meedenken over de (her)inrichting van de speeltuin. 

Leuke activiteiten  

De buurtsportcoach gaat samen met de kinderen verschillende sporten en spellen spelen. Denk bijvoorbeeld aan stoepranden, Kanjam of boogschieten. Maar ook worden blazepods en smartgoals ingezet om gave spellen te spelen die de kinderen in beweging krijgen. 

Praktische informatie  

Op deze speciale dag willen we niet alleen dat de kinderen plezier hebben. We zijn er ook om hun waardevolle mening te verzamelen over de (her)inrichting van de speeltuin aan het Steenloperspad in de Waldervaart. De kinderen zijn tussen 14:30 uur en 16:00 uur welkom om lekker te spelen. Het gaat hier om een vrije inloop, dus kinderen en hun ouders/verzorgers zijn van harte welkom.  

Vragen  

Mochten er vragen zijn of wil je meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Joyce Bruinewoud via jbruinewoud@teamsportservice.nl.