Schoolvoetbal Schagen

, , , NederlandNederland

Het is weer tijd voor het KNVB Schoolvoetbaltoernooi in Schagen, georganiseerd door Team Sportservice in samenwerking met Schagen United! Een gaaf evenement dat basisschoolkinderen van groep 5 tot en met 8 de kans geeft om hun voetbaltalent te laten zien.

Hoe kun je deelnemen?

Het aanmelden voor het KNVB Schoolvoetbal is eenvoudig en verloopt via de school. Alle basisscholen in gemeente Schagen hebben een uitnodiging ontvangen om hun klassen aan te melden via de officiële KNVB-website. Teams die de lokale voorrondes winnen, krijgen de kans door te stromen naar de regionale finale van de KNVB.

Belangrijke data om in je agenda te zetten:

  • Voorronde 1: 10 april, van 15:00 uur tot 19:00 uur
  • Voorronde 2: 17 april, van 15:00 uur tot 19:00 uur
  • Finale: 19 april, van 15:00 uur tot 19:00 uur

Waar vinden de actievolle wedstrijden plaats?

De wedstrijden vinden plaats op de velden van Schagen United, welke te vinden zijn aan de Wilgenlaan 1B, 1741 ZP Schagen.

Wat is het ultieme doel?

We willen alle basisschoolkinderen uit Schagen en omgeving kennis laten maken met de wereld van voetbal. Als ze de wondere wereld van voetbal nou echt heel gaaf vinden, dan kunnen de kinderen zich gelijk inschrijven bij Schagen United. De plek waar passie voor voetbal wordt gecombineerd met plezier en teamgeest.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Laten we samen een geweldig KNVB Schoolvoetbal-evenement creëren en de talenten van de toekomst ontdekken!