Pumptrack 2024

Op 23 en 24 mei organiseert Team Sportservice Noordkop, in samenwerking met DWOW, SIS ijsclub en Pumpfactory, twee toffe Pumptracks. Een gave kruising tussen een bmx-baan en een skatepark. Team Sportservice nodigt kinderen van 2 tot 16 jaar uit om lekker te bewegen! Team Sportservice Noordkop en The Pump Factory brengen de mobiele pumptrack terug op 23 mei naar Warmenhuizen en 24 mei naar Wieringerwerf. 

Van 10:00 uur tot 11:00 uur zijn de jongste kinderen (2 tot 4 jaar) welkom om met loopfietsjes de pumptrack te ontdekken. In de middag, van 14:30 uur tot 16:00 uur, is er een vrije inloop voor basisschoolkinderen. Gedurende anderhalf uur kunnen ze genieten van een unieke activiteit die hen een kick geeft.  

Na afloop van de sessie voor basisschoolkinderen hebben middelbare scholieren een vrije inloop van 16:00 uur tot 17:30 uur. Dit biedt hen voldoende tijd om verschillende spiergroepen te gebruiken en een Full-Body Workout te ervaren. Bovendien hebben deze middelbare scholieren de mogelijkheid om hun eigen fietsen mee te nemen en gebruik te maken van de pumptrack. 

Pumptrack is een Urban Sport die op ritmische wijze een aaneengesloten circuit van bulten en kombochten vormt. Dit circuit is ideaal voor diverse (cross)fietsen, inline skates, longboards en skateboards. Natuurlijk staat veiligheid voorop, daarom zorgt Pumpfactory voor ongeveer tien fietsjes en voldoende bescherming. 

Meer informatie 

Wil je meer informatie over de Pumptrack? Neem dan contact op met Joyce Bruinewoud (jbruinewoud@teamsportservice.nl) of Elles Brouwers (ebrouwers@teamsportservice.nl).