Fitte Start 2024 ’t Zand

, , , NederlandNederland

Op 28 februari 2024 is er een gratis Fitte Start beweeginstuif voor jonge kinderen (0 tot 4 jaar) en hun ouders in Sporthal de Multitreffer in ’t Zand. Tussen 10:00 uur en 11:30 uur kunnen baby’s, dreumesen en peuters genieten van leeftijd en niveau passende spel- en beweegactiviteiten. Denk aan klimmen, rollen, schommelen en voetballen. Daarnaast is er gelegenheid voor informatie en advies over het bevorderen van een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl voor de kinderen.

Na succesvolle edities in voorgaande jaren organiseert Team Sportservice begin 2024 opnieuw de Fitte Start Instuif, ditmaal in ’t Zand. Eerdere instuiven brachten heel veel kinderen in de leeftijd 0-4 jaar in beweging.

Het doel van deze gratis Fitte Start instuif is ouders/verzorgers bewust maken van het belang van een gezonde levensstijl vanaf jonge leeftijd. Diverse organisaties, zoals kinderopvang, GGD, sportverenigingen en meer, dragen bij aan de gezondheid van deze doelgroep. Team Sportservice organiseert en promoot de dag.

De Fitte Start

Wie zijn kind op een plezierige manier wil laten genieten, komt op 28 februari van 10.00 uur tot 11:30 uur naar sporthal de Multitreffer in ’t Zand. Tijdens het evenement kunnen kinderen met een stempelkaart langs alle stands. Elke stand biedt een beweegactiviteit voor de kinderen, terwijl ouders informatie kunnen verkrijgen van diverse partijen en vragen kunnen stellen.

Aan het einde van de ochtend ontvangen kinderen een presentje bij inlevering van een volle stempelkaart. Ouderen, zusjes en/of broertjes zijn ook van harte welkom, zodat iedereen samen actief en fit de dag kan beginnen.

Gratis deelname

De deelname is gratis en inschrijven is niet nodig. Meer weten? Neem contact op met Marjolein Barten via mbarten@teamsportservice.nl of bel Team Sportservice Noordkop: 088-2037350.