HomeNieuwsSportcafé 2022: voor iedereen die van sport houdt

Sportcafé 2022: voor iedereen die van sport houdt

Wethouder Mariëtte Sedee opent Sportcafé 2022

Op vrijdagavond 23 september van 20:00 tot 22:00 organiseert Team Sportservice in Dorpshuis Zwanenburg-Halfweg het Sportcafé 2022. Het Sportcafé is een niet te missen avond voor iedereen die actief betrokken is voor of bij een sportvereniging of sportaanbieder in Haarlemmermeer. 

Wil jij een nieuwe doelgroep bereiken om meer leden te werven?  Is jouw vereniging goed voorbereid op het risico van grensoverschrijdend gedrag? Benut jouw vereniging of organisatie alle kansen van samenwerking met bijvoorbeeld het bedrijfsleven, onderwijs of zorginstellingen? Deze en meer onderwerpen komen terug tijdens het Sportcafé. 

Olympisch kampioen Lisanne de Roever is dagvoorzitter en vertegenwoordigt samen met Robert van de Graaf Team Sportservice Haarlemmermeer. Wethouder sport Mariëtte Sedee komt de avond openen. Met vijf verschillende workshops en onderwerpen voor alle sectoren binnen de sport wil je dit als sportliefhebber niet missen. Na afloop van het programma is er tijdens de borrel ruim gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen. 

Aanmelden voor het Sportcafé is gratis en kan door op deze link te klikken

0
YOUR CART
  • No products in the cart.