HomeNieuwsInspiratiesessie Sociaal Veilige Sport

Inspiratiesessie Sociaal Veilige Sport

Een sportclub is een plek waar iedereen zich plezierig, prettig en vooral veilig moet voelen. Helaas is dat niet voor iedere sporter vanzelfsprekend. Sportclubs, Team Sportservice, NOC*NSF, sportbonden en gemeentes werken daarom samen aan een sociaal veilige basis, waar geen ruimte is voor grensoverschrijdend gedrag. De gemeente Haarlemmermeer onderstreept het belang van een veilige sportomgeving voor iedereen.

Om bij te dragen aan een veilige sportomgeving nodig ik jou graag uit om deel te nemen aan de inspiratiesessie over sociaal veilige sport op donderdag 6 juni om 19.30 uur bij . NOC*NSF, Team Sportservice en de gemeente Haarlemmermeer gaan die dag met je in gesprek en samen leggen we een stevige basis voor een veilig sportklimaat.

Erik Beuker, projectleider Sociaal Veilige Sport NOC*NSF, neemt je mee naar de kern van een veilig sportklimaat, waar plezier en respect centraal staan. Hij gaat o.a. in op het herkennen en aanpakken van grensoverschrijdend gedrag in de sport, het aanvragen van een gratis VOG, de rol en functie van een vertrouwenscontactpersoon, gedragscodes, gedragsregels en het aannamebeleid van vrijwilligers.

Programma:
• 19.15 uur Inloop
• 19.30 uur: Openingswoord
• 19.40 uur: Inspiratiesessie Erik Beuker NOC*NSF
• 21.00 uur: De 4 V’s van veiligheid en de Haarlemmermeerse Richtlijn
• 21.15 uur: Rondvraag
• 21.30 uur: Informatiemarkt en borrel

We stellen het op prijs als je van tevoren aanmeldt. Maar ook zonder vooraf aanmelden ben je op 6 juni van harte welkom.

Inspiratiesessie Sociaal Veilige Sport.

Meld je hier aan voor de inspiratiesessie over sociaal veilige sport op donderdag 6 juni.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Voer een nummer in van 1 tot 5.
0
YOUR CART
  • No products in the cart.