HomeNieuwsDoe jij mee? 14 Juni: Buitenspeeldag!

Doe jij mee? 14 Juni: Buitenspeeldag!

Ontdek de vreugde van buitenspelen en creëer jouw eigen Buitenspeeldag!

Op woensdag 14 juni vindt de jaarlijkse Buitenspeeldag plaats, een dag vol plezier in de buitenlucht. Team Sportservice daagt alle inwoners van Haarlemmermeer uit om zelf een Buitenspeeldag te organiseren in hun eigen wijk of straat. Samen maken we er een onvergetelijke middag van voor alle kinderen. En we staan klaar om je te helpen bij de organisatie! Aanmelden kan tot 6 juni.

Ontvang een gratis sport- en spelpakket

Als jouw straat op 14 juni een Buitenspeeldag organiseert, krijg je een gratis sport- en spelpakket boordevol materialen voor 5 tot 15 kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. In een digitale bijeenkomst bespreken we de vele spelopties en veiligheidsmaatregelen. De georganiseerde activiteiten kunnen plaatsvinden op de stoep, een schoolplein, een veldje in de buurt of een speeltuin. En het beste is: alles is gratis toegankelijk! Op deze manier kunnen buurtbewoners een veilige en feestelijke middag organiseren voor alle kinderen in de wijk.

Ontdek de gezondheidsvoordelen van buitenspelen

Buitenspelen is niet alleen ontzettend leuk, maar ook enorm gezond. Helaas is het aantal kinderen dat dagelijks buiten speelt sinds 2013 gedaald van 20% naar 14%. Dat betekent dat meer dan 1 miljoen van de 1,2 miljoen basisschoolkinderen niet meer regelmatig buiten spelen. Daarom roept Team Sportservice, in samenwerking met Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon, alle kinderen in Haarlemmermeer op om op die dag naar buiten te gaan en volop te genieten. Wil jij ook jouw eigen Buitenspeeldag organiseren? Surf dan snel naar https://jouw.teamsportservice.nl/haarlemmermeer/organiseer-je-eigen-buitenspeeldag/ en meld je vóór 6 juni aan.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Team Sportservice via haarlemmermeer@teamsportservice.nl of bel 088 – 2037380

0
YOUR CART
  • No products in the cart.