HomeJouw eigen Buitenspeeldag  

Jouw eigen Buitenspeeldag  

Ontdek de vreugde van buitenspelen en creëer jouw eigen Buitenspeeldag!

Op woensdag 14 juni vindt de jaarlijkse Buitenspeeldag plaats, een dag vol plezier in de buitenlucht. Team Sportservice geeft inwoners van Haarlemmermeer de mogelijkheid om zelf een Buitenspeeldag te organiseren in hun eigen buurt of straat. Ga lekker met de buurjongens en -meisjes naar buiten en speel met het sport- en spelpakket bij jou in de straat of op het grasveld om de hoek. We staan klaar om je vooraf op weg te helpen bij de organisatie! Aanmelden kan tot 6 juni.

Ontvang een gratis sport- en spelpakket

Als jouw straat op 14 juni een Buitenspeeldag organiseert, krijg je een gratis sport- en spelpakket boordevol materialen voor 5 tot 15 kinderen tussen 4 en 12 jaar oud. In een digitale bijeenkomst bespreken we de vele spelopties en veiligheidsmaatregelen. De activiteiten kunnen plaatsvinden op de stoep, een schoolplein, een veldje in de buurt of een speeltuin. Op deze manier kunnen buurtbewoners een veilige en feestelijke middag organiseren voor alle kinderen in de buurt.

Ontdek de gezondheidsvoordelen van buitenspelen

Buitenspelen is niet alleen ontzettend leuk, maar ook enorm gezond. Helaas is het aantal kinderen dat dagelijks buiten speelt sinds 2013 gedaald van 20% naar 14%. Dat betekent dat meer dan 1 miljoen van de 1,2 miljoen basisschoolkinderen niet meer regelmatig buiten spelen. Daarom roept Team Sportservice, alle kinderen in Haarlemmermeer op om op die dag naar buiten te gaan en volop te genieten. Wil jij ook jouw eigen Buitenspeeldag organiseren? Vul dan het formulier hier onder vóór 6 juni in.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Team Sportservice via Lisette van Dee of bel 088 – 2037380

Buitenspeeldag

Ben jij boven de 18 en wil je op 14 juni zelf voor je buurkinderen een gezellige buitenspeeldag organiseren? Dat kan ook! Wij zorgen dat je een pakket krijgt met spullen om een gezellige middag te organiseren. Klik hier om je aan te melden

Naam(Vereist)

      0
      YOUR CART
      • No products in the cart.