HomeNieuwsInternationale dag voor de uitroeiing van armoede

Internationale dag voor de uitroeiing van armoede

Vandaag is het de Internationale dag voor de uitroeiing van armoede, een moment om eens extra te denken aan mensen die weinig geld hebben. Wij zien hoe belangrijk het is dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen en zijn daarom intermediair van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Door armoede kunnen sommige kinderen niet sporten of meedoen aan leuke activiteiten. Dit is jammer, want het is goed voor hun lichaam, gevoel en vrienden maken. Het Jeugdfonds helpt door de kosten voor sport of activiteiten te betalen.

Team Sportservice zorgt dat dit in de gemeente Haarlemmermeer goed gebeurt. We behandelen elke aanvraag zo goed en snel als mogelijk, zodat kinderen kunnen starten met hun sport of activiteit. Niet iedereen kan zomaar geld vragen bij dit fonds. Als ouder doe je dat via een intermediair, bijvoorbeeld bij Team Sportservice.

In gemeenten zoals Haarlemmermeer, die meedoen met het Jeugdfonds, zien we dat dit echt helpt. Kinderen die eerst niet konden sporten door te weinig geld, kunnen nu wel meedoen.

Dus, op de Internationale dag voor de uitroeiing van armoede denken we aan de problemen, maar ook aan de oplossingen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is zo’n goede oplossing en verdient onze steun.

Wil je meer weten? Kijk dan op deze pagina: https://jouw.teamsportservice.nl/haarlemmermeer/project/jeugdfonds-sport-en-cultuur/

0
YOUR CART
  • No products in the cart.