HomeVacatures NoordkopVakleerkracht bewegingsonderwijs – Noordkop

Vakleerkracht bewegingsonderwijs – Noordkop

Heb je passie voor gymles? Kun je kinderen motiveren mee te doen en plezier in bewegen te laten ervaren? Kom dan bij ons team werken. Team Sportservice Noordkop is voor het schooljaar 2022-2023 op zoek naar nieuwe collega’s voor de functie:

Vakleerkracht bewegingsonderwijs in de kop van Noord-Holland

24-38 uur per week

SOLLICITEER NU

Ben je op zoek naar een leuke baan in het onderwijs en de sport met marktconforme arbeidsvoorwaarden? Wil je jezelf op verschillende vlakken ontwikkelen? Wil je alleen lessen bewegingsonderwijs geven? Dat kan! En wil je het verschil maken met naschoolse activiteiten, projecten en evenementen voor diverse doelgroepen? Dat kan ook! Solliciteer dan nu op deze functie.

Dit breng jij mee

Je hebt (binnenkort) een afgeronde ALO-opleiding docent lichamelijke opvoeding en een geldig EHBO-diploma. Je beschikt (bijna) over een auto en woont bij voorkeur in de regio.

Waar kom je terecht?

Je gaat onderdeel uitmaken van ons enthousiaste en gemotiveerd team in de kop van Noord-Holland. Wij hebben kantoren in Den Helder en Schagen. We geven les op diverse basisscholen in de regio. Jij gaat les geven in de gemeenten Den Helder, Schagen en/of Hollands Kroon.

Wij bieden jouw een werkplek

  • waar je onderdeel uitmaakt van een groot team van vakleerkrachten die regelmatig overleg hebben over ontwikkelingen, trends, casussen en bijscholingsmomenten
  • waar je kunt leren van je collega vakleerkrachten en andere collega’s in sport, bewegen en gezondheid. Onderdeel van onze werkwijze is dat de vakleerkrachten lessen van collega’s bezoeken om elkaar te voorzien van feedback
  • waar je gekoppeld wordt aan één van onze ervaren vakleerkrachten als vaste buddy
  • waar je kunt werken met ons vakwerkplan, die telkens in ontwikkeling is en waar jij invloed op hebt
  • waar je naast lessen bewegingsonderwijs ook projectwerk kunt oppakken ter afwisseling van de werkweek en je eigen ontwikkeling. Hierdoor kun jij jezelf op meerdere vlakken ontwikkelen
  • waar jouw ontwikkeling centraal staat. Naast ontwikkeling via de vaksectie biedt de Team Sportservice Academy workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties
  • waar naast het werk tijd is voor ontspanning, want er worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuwe collega. Je hebt veel eigen regelruimte en krijgt vertrouwen en vrijheid. Je start met een jaarcontract per 1 augustus 2022 voor het aantal uur dat jij beschikbaar bent per week. Bij gebleken geschiktheid en continuering van de opdracht behoort verlenging absoluut tot de mogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden die wij je bieden zijn marktconform en passend binnen de huidige ontwikkelingen in het onderwijs. Heb je hier vragen over? Laat dit ons vooral weten!

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in deze functie? Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Als je inhoudelijk vragen hebt over de functie, kun je contact opnemen met Team Sportservice via telefoonnummer 088 – 20 737 50.

Een VOG en referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.