HomeWandelen

Wandelen

Wandelen is goed voor lijf en leden. We hebben inmiddels een paar groepen opgezet in Hollands Kroon en Schagen. Gezond en gezellig! En het kost niets. We zetten de wandelgroepen voor je op een rij. 

Wandelgroep ’t Zand

Iedere maandag van 9.30 tot 10.30 uur
Verzamelen bij De Jonge Prins aan de Keinsmerweg 42
(aansluitend koffie bij De Jonge Prins op eigen kosten)

Wandelgroep Middenmeer

Iedere dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur
Verzamelen bij Jan Patat aan de Havenstraat 28

Wandelgroep Schagen

Tempo is gemiddeld 5,5 kilometer per uur

Dagelijkse wandeling van 9.00 tot 10.00 uur
Iedere doordeweekse dag: maandag tot en met vrijdag
Verzamelen op de parkeerplaats aan de Julianalaan
(aansluitend vrijblijvend koffiedrinken bij Markt 18)

Wandelgroep Schagen

Tempo is gemiddeld 4,5 kilometer per uur

Iedere maandag van 10.00 tot 11.00 uur
Verzamelen op de parkeerplaats aan de Julianalaan
(aansluitend vrijblijvend koffiedrinken)

Wandelgroep met lunch Lutjewinkel

Iedere dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur. Met eens per maand een gezonde lunch en een diëtist die over de schouders meekijkt of het ook wel echt gezond is.
Vertrek en einde in het Cultuurhuis.

Wandelgroep Warmenhuizen

Elke donderdag van 9.30 tot 11.00 uur. We starten vanaf atletiekvereniging Nova aan de Oostwal 33. Wil je nog een kop koffie of thee dan zijn de kosten voor eigen rekening.

Wandelgroep Anna Paulowna

Elke woensdag van 9.30 tot 11.00 uur, met vertrek van grand-café Polderei aan de Molenvaart 353. Wie blijft hangen voor een kopje koffie of thee is welkom (kosten zijn voor eigen rekening).

Aanmelden hoeft niet

Aanmelden is niet nodig. Je komt gewoon naar de locatie waarvandaan we vertrekken. Je kiest zelf hoe vaak je mee doet. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Jolanda Ides van Team Sportservice Schagen: jides@teamsportservice.nl, 0224 – 214 774.

Wandelroutes

Wandelen heeft zoveel voordelen. Het is goed voor lijf en leden, het is gratis en je kunt het doen wanneer het jou uitkomt. Alleen of met anderen. Op de website van Wandelnetwerk Noord-Holland zie je in een paar klikken waar je de mooiste wandelingen kunt maken. Een kort ommetje of een tocht van meerdere kilometers.

Heb je liever een kaart in de hand, dan zijn er verschillende verkooppunten in Schagen en Hollands Kroon. Kijk eens bij de plaatselijke boekhandel of raadpleeg het VVV-kantoor. Veel wandelplezier!