HomeMethode bewegingsonderwijs Team Sportservice

Methode bewegingsonderwijs Team Sportservice

Naast de digitale methode Gympedia waar de vakdocenten van Team Sportservice mee werken hebben wij ook een methode ontwikkelt speciaal voor groepsleerkrachten. Deze methode is te koop en bestaat uit een map met 35 uitgewerkte lessen, leskaarten, tikspelen en een jaarplanning.

Lesopbouw

Elke les bestaat uit drie onderdelen, toestelonderdelen in combinatie met spelonderdelen . De bewegingsconsulenten van Team Sportservice hebben alle lessen uitvoerig getest en gekeken naar het materiaalgebruik en de intensiteit per les. Elk onderdeel is weer onderverdeeld in drie niveaus waardoor differentiatie eenvoudig is.

Jaarplanning

We werken met een jaarplanning waarbij de 12 leerlijnen afwisselend aan bod komen. Deze leerlijnen zijn weer onder verdeeld in 31 bewegingsthema’s. Met deze jaarplanning bent u verzekerd van een gevarieerd en breed aanbod gedurende het schooljaar.

Voorbeeld les

De leerlijn Balanceren kent bijvoorbeeld de thema’s: acrobatiek handstand, balanceren laag/hoog en rijden/glijden. Hieronder een voorbeeld van een leskaart.
Les 2 balanceren – steunspringen – tikspelen

De methode aanschaffen?

De gehele methode, de leskaarten en de jaarplanning wordt in een map geleverd voor €100,- exclusief 21% btw en verzendkosten. Neem contact op met Remy Kluvers; rkluvers@sportserviceschagen.nl.