HomeMedewerker events en activiteiten

Medewerker events en activiteiten

Team Sportservice is per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie: 

Medewerker events & activiteiten Noordkop

20-38 uur p/w

Wil jij iedere inwoner in de kop van Noord-Holland maximaal laten profiteren van de positieve effecten die sporten en bewegen met zich meebrengt? Heb jij passie voor sport en bewegen en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Lees dan verder.

Wat wij zoeken

  1. Minimaal mbo-opleiding Sport en Bewegen
  2. Ervaring als buurtsportcoach
  3. Iemand die net dat stapje harder loopt voor het optimale resultaat
  4. Talent die om kan gaan met allerlei doelgroepen
  5. Flexibel en soms buiten kantooruren werken

 

Wat wij zoeken

Je werkt nauw samen met een iemand die de regie houdt op het gebied van organisatie, een planner en met collega’s die de organisatie en uitvoer voor hun rekening nemen. Jij helpt het team bij de uitvoer van evenementen en activiteiten. Samen met het team events en activiteiten zorg je dat grote en kleine sportevenementen en -activiteiten een succes worden en dat zoveel mogelijk mensen in de Noordkop plezier beleven aan sporten en bewegen.

Jouw inzet wordt beloond

Bij een fulltime dienstverband bieden we je een salaris tussen € 2.423,00 en € 3.425,00 (schaal 7 van CAO sport, ingeschaald op basis van opleiding en ervaring). Ook krijg je 24 vakantiedagen, pensioenopbouw, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering, een sportief en gezellig team en op zijn tijd een goede derde helft. Hybride werken is mogelijk. Onze Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen om jezelf te ontwikkelen binnen ons team.

Ons team

Het team in de Noordkop bestaat uit ongeveer 40 gedreven sportievelingen. Wij werken vanuit onze kantoren in Den Helder en Schagen, maar zijn vooral ook op het veld te vinden.

Team Sportservice heeft 23 kantoren en is actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. In deze 3 provincies werken we met ongeveer 300 collega’s aan hetzelfde doel. Er is een duidelijke structuur met doorgroeimogelijkheden.

Voer voor je motivatiebrief

Extra skills? Verborgen talenten? Laat het ons weten.

Solliciteren

Stuur je motivatie (brief, video, geluid of anders) en cv uiterlijk 17 juli 2022 in. De eerste gesprekken zijn dinsdag 19 juli.

Heb je vragen over de vacature, neem contact op met Casper Dirks: 06-26756024 of per mail: cdirks@teamsportservice.nl.

Een VOG- en referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.