HomeGratis sporten na school in de Waldervaart

Gratis sporten na school in de Waldervaart

Basisschoolkinderen uit de wijk Waldervaart kunnen vanaf 28 november op de dinsdagmiddagen gratis een uur sporten. Onder de naam ‘FIT & FUN na school’ organiseert Team Sportservice Schagen het hele schooljaar sportieve activiteiten op deze middag.

Met een speciale kick-off op 28 november wordt deze reeks van sportieve dinsdagmiddagen afgetrapt. Tijdens de kick-off kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar kennismaken met verschillende sportactiviteiten. Zo is er pannavoetbal en staat er een stormbaanspringkussen. Na de kick-off zal er een introductiemaand zijn van FIT & FUN. Tijdens deze maand kunnen kinderen zonder inschrijving deelnemen aan de sportieve activiteiten. Op 5 december is er geen activiteit. Op 12 december hebben kinderen de mogelijkheid om gratis te schaatsen op de gemeentelijke ijsbaan in het centrum van Schagen. Op 19 december is er een FIT & FUN vrije instuif.
Gratis sporten uitproberen!

Gratis sporten uitproberen!

Vanaf dinsdag 9 januari beginnen de reguliere sportieve activiteiten. Team Sportservice Schagen organiseert FIT & FUN na school in verschillende periodes. Inschrijven voor deze periodes is verplicht vanaf januari 2018. Elke periode kun je je opnieuw inschrijven en worden er één of meerdere andere sporten aangeboden. Zo kunnen kinderen gratis verschillende sporten uitproberen! Team Sportservice Schagen wil sporten toegankelijk maken voor iedereen en hoopt met deze gratis activiteit meer kinderen te enthousiasmeren voor een sport. De activiteiten vinden plaats in het parkje aan de Kievitlaan, naast basisschool de Nico Tinbergen, elke dinsdagmiddag, van 15.00 – 16.00 uur. Inschrijven kan hieronder. Voor meer informatie kunt u mailen naar sagricola@sportserviceschagen.nl.